Menneweg 161
2172 HC SASSENHEIM

€ 275.000,- k.k.

Zoekt u een (klus)woning met een enorme tuin en ontzettend veel potentie, dan is deze woning wellicht wel iets voor u! De woning is gelegen op een geliefde locatie aan het einde van de Menneweg. U fietst zo... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Zoekt u een (klus)woning met een enorme tuin en ontzettend veel potentie, dan is deze woning wellicht wel iets voor u! De woning is gelegen op een geliefde locatie aan het einde van de Menneweg.

U fietst zo naar de Kaag, het treinstation, maar ook het gezellige centrum van Sassenheim is binnen enkele minuten te bereiken. Sassenheim ligt zeer centraal t.o.v. de uitvalswegen richting de grote steden zoals Amsterdam, Den Haag en Leiden.

Indeling:
Begane grond: entree, kleine hal met trapopgang en meterkast. Woonkamer met trapkast, vaste kast en aan de achterzijde een open keuken met keukenblok. Kleine tussenhal met aansluitpunt wasmachine, geiser, toiletruimte, de kleine badkamer met douche en een deur

naar de achtertuin.

De diepe tuin is voorzien van twee schuren. De tuin biedt volop potentie met in totaal een oppervlakte van 204 m2 (voortuin + achtertuin). De tuin is daarom ook echt de verrassing van de woning!

1e verdieping: overloop, 1e slaapkamer aan de voorzijde van de woning met vrij uitzicht vanuit de brede dakkapel, 2e en 3e slaapkamer zijn gesitueerd aan de achterzijde van de woning.
Vliering is bereikbaar via een luik vanuit één van de slaapkamers. De nok hoogte van de vliering is 1.62 m.

Deze kluswoning biedt u de ruimte om uw eigen droomwoning te creëren!

In de koopovereenkomst nemen wij de volgende clausules op:
- Ouderdomsclausule
- Niet zelf-bewoningsclausule
- Asbestclausule

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​