Jouw makelaar
in de regio

Haarlemmermeer

Ben je op zoek naar een makelaar in de regio Haarlemmermeer, die zeven dagen per week voor je klaar staat en die begrijpt hoe belangrijk persoonlijk contact voor je is? Zoek je een makelaar die zelf in de regio woont en daardoor precies weet wat er speelt, een groot netwerk heeft en met een vernieuwende en persoonlijke aanpak helpt bij het verkopen of vinden van een huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat heeft de regio

Haarlemmermeer

te bieden

Haarlemmermeer is een groene woonomgeving in het hart van de Randstad met 26 dorpen. Hoofddorp en Nieuw-Vennep zijn de grootste. Het zijn plaatsen met een stedelijk karakter de ideale woonomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een rustige woonlocatie dichtbij het strand, maar een goede verbinding naar steden zoals Amsterdam, Leiden en Den Haag ook belangrijk vinden. Door de ontwikkeling van het project Park21, liggen Nieuw-Vennep en Hoofddorp over enkele jaren middenin het groene recreatieve centrum van de polder.

Plaatsen in de regio Haarlemmermeer

Benieuwd wie

wij zijn?

“Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam als makelaar in de Bollenstreek en Haarlemmermeer. In deze jaren ben ik erachter gekomen dat het niet sec draait om het verkopen van huizen, maar dat vooral het persoonlijke contact en de aandacht die ik een klant geef ervoor zorgt dat zowel mijn klanten als ik met een goed en positief gevoel het traject van verkoop en aankoop doorlopen.” – Hans Hogers, eigenaar Heemborgh Makelaars Nieuw-Vennep – Regio Haarlemmermeer.

Contact

Teamfoto_2022 - 7 Nieuw-Vennep_06_Evelien Hans Marion

Hans Hogers RMT

NVM-makelaar/taxateur

[email protected]

06 – 22 37 73 25

Eveline Hogers

Kandidaat Makelaar (K-RMT)

[email protected]

0252-629090

Marion Groenewegen

Commercieel medewerker binnendienst

[email protected]

0252-629090

Blijf op de hoogte

Nieuwbouwprojecten, het nieuwste aanbod, veranderingen in de markt en nieuws over ons. Bekijk onze laatste berichten en blijf op de hoogte!

Nieuw in de verkoop!

Laan van Chopin 25 in Nieuw-Vennep 
Royale geschakelde 2-onder-1-kapwoning met een riante woonkamer, 4 slaapkamers en diepe achtertuin (circa 21,5 meter) op het zuidwesten. Tevens ruimte voor het parkeren van 2 auto's op eigen terrein. De woning is gelegen in één van de mooiste lanen van Nieuw-Vennep grenzend aan een plantsoen in een kindvriendelijke wijk. 

✅ Energielabel B
✅ Woonoppervlak 176m²
✅ Vloerverwarming keuken en hal
✅ Badkamer vernieuwd in 2021
✅ Nieuwe PVC vloer 1e en 2e verdieping 2022

Nieuw in de verkoop!

Laan van Chopin 25 in Nieuw-Vennep
Royale geschakelde 2-onder-1-kapwoning met een riante woonkamer, 4 slaapkamers en diepe achtertuin (circa 21,5 meter) op het zuidwesten. Tevens ruimte voor het parkeren van 2 auto`s op eigen terrein. De woning is gelegen in één van de mooiste lanen van Nieuw-Vennep grenzend aan een plantsoen in een kindvriendelijke wijk.

✅ Energielabel B
✅ Woonoppervlak 176m²
✅ Vloerverwarming keuken en hal
✅ Badkamer vernieuwd in 2021
✅ Nieuwe PVC vloer 1e en 2e verdieping 2022
...

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​