Een huis verkopen, wij maken er werk van

Gedreven, betrokken, enthousiast en altijd gaan voor het beste resultaat! Daar staat de Heemborgh Makelaar voor. Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar altijd klaar staan voor je klant, ook ’s avonds en in het weekend. Een huis verkopen is namelijk een grote stap en brengt regelmatig spannende periodes met zich mee. Dat begrijpt de Heemborgh Makelaar als geen ander.

Door ons grote netwerk en de intensieve samenwerking van onze vier vestigingen zet je jouw woning niet alleen te koop in jouw woonplaats, maar bereik je gelijk alle omliggende regio’s.

Heemborgh heeft het (in) huis

Samen gaan we het avontuur aan

Het grootste verschil tussen onze aanpak en die van andere makelaars is dat wij je zien als partner in het verkoopproces en niet als onze klant. Samen willen we het avontuur aangaan. Met jouw wensen als hoofddoel en onze kennis en expertise als aanvulling. Samen vormen we het ideale team voor een succesvolle verkoop van jouw huis. Omdat wij begrijpen dat dit een spannende tijd voor je is, zijn we altijd bereikbaar. Ook ‘s avonds en in het weekend.

Goed voorbereid aan de slag

We nemen de tijd voor je, luisteren naar je wensen en geven advies waar nodig. Welke aspecten kun je het beste voor de verkoop nog aanpassen? En hoe kun je het beste je huis stylen voor een bezichtiging? Met onze kennis en externe experts op dit gebied weet je zeker dat je huis verkopen een succes wordt.

Persoonlijk contact is de key

Persoonlijk contact is voor ons altijd belangrijk. In het begin, maar ook zeker tijdens de zoektocht naar de juiste koper. Hebben we een bezichtiging met een potentiële koper gehad, dan bellen we je meteen om de indruk die de koper achterliet met je te bespreken. Mocht het nodig zijn om de verkoop nog wat extra te stimuleren dan kunnen we er, altijd in goed overleg met jou, voor kiezen om een nieuwe actie te ondernemen.

Ook het onderhandelingsproces stemmen wij goed met je af. Naast de prijs zorgen wij ook voor een correcte overeenstemming over de mogelijke ontbindende voorwaarden, de roerende zaken die achterblijven e.d

De onderhandeling is pas rond als jij tevreden bent.

Andere diensten

Ontdek hier wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen!

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​