De zoektocht naar jouw droomhuis

Je wilt een huis kopen. Maar wat voor een type huis, in welke prijsklasse, in welke omgeving en wat zijn nu echt je harde eisen? Het beantwoorden van deze vragen is soms lastiger dan je denkt. En dat begrijpen wij. Een huis koop je misschien maar een of enkele keren in je leven. Het nadenken over je wensen is daarom van essentieel belang en daar nemen we de tijd voor.

Heemborgh heeft het (in) huis

Een persoonlijke afspraak

Om met de juiste zoekopdracht voor jou aan de slag te gaan, beginnen we altijd met een persoonlijke afspraak. Dit kan bij ons op kantoor, maar ook bij jou thuis of op een andere openbare plek naar wens. Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw wensen, de financiële situatie en wat je van ons kunt verwachten. Heb je na dit vrijblijvende gesprek vertrouwen in onze samenwerking dan gaan we direct voor je aan de slag!

Alleen het beste is goed genoeg!

Wanneer het mogelijk is adviseren wij mensen altijd om rustig de tijd te nemen voor de zoektocht naar een nieuw thuis. Voel geen druk, het maakt niet uit of je vijf, tien of twintig huizen gaat bekijken. Het bekijken van meerdere woningen geeft je juist een goed beeld van wat er beschikbaar is op de markt, wat je belangrijk vindt en wat minder belangrijk voor je is.

Een droomhuis gevonden?

En dan opeens voel je het! Dit huis is jouw droomhuis, je weet het zeker. De zoektocht wordt gestaakt. We bekijken het huis nog eens goed tijdens een tweede bezichtiging; zijn er verborgen gebreken en wat staat er precies in het koopcontract? In samenspraak met jou voeren wij uiteindelijk het onderhandelingsproces om zo de beste verkoopvoorwaarden eruit te slepen.

Andere diensten

Ontdek hier wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen!

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​