Jouw makelaar
in de regio

Zuid-Kennemerland

Heemborgh Makelaars Bennebroek kent de regio Zuid-Kennemerland als zijn broekzak. Niet gek, als je er zelf bent opgegroeid, woont en al jaren lang als makelaar actief bent. Met ons heb je niet alleen een uitstekende adviseur gevonden, maar ook een partner! En met de focus op woningmakelaardij zijn we gespecialiseerd in het verkopen en aankopen van woningen in de hele regio Zuid-Kennemerland.

Wat heeft de regio

Zuid-Kennemerland

te bieden

Met strand, duinen, bossen en de steden Haarlem en Amsterdam in de buurt, kenmerken huidige bewoners Zuid-Kennemerland als een van beste woonregio’s in Noord-Holland. Het kleinschalige dorp Bennebroek, direct grenzend aan Heemstede, biedt de ideale combinatie van rust, groen en toch de faciliteiten van een grote stad op acceptabele afstand.

Plaatsen in de regio Zuid-Kennemerland

Benieuwd wie

wij zijn?

“Elke samenwerking beginnen we met een goed gesprek. Elkaar goed leren kennen, weten wat er speelt en wat de wensen zijn. Dat maakt onze samenwerking een succes! Ik hou er van om op persoonlijk vlak met mensen bezig zijn; onze klanten te begeleiden in een belangrijke fase in hun leven. Het ontmoeten van nieuwe mensen en de grote afwisseling maakt makelen een levendig en sprankelend vak.” – Jan-Hein Rhee, eigenaar Heemborgh Makelaars Bennebroek – Regio Zuid-Kennemerland.

Contact

team

Blijf op de hoogte

Nieuwbouwprojecten, het nieuwste aanbod, veranderingen in de markt en nieuws over ons. Bekijk onze laatste berichten en blijf op de hoogte!

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​