Blijf op de hoogte

Hier is het laatste nieuws van Heemborgh te vinden.

Volg ons op sociale media:

Sassenheim:

Hillegom:

Nieuw-Vennep:

Bennebroek:

Blijf op de hoogte

Nieuwbouwprojecten, het nieuwste aanbod, veranderingen in de markt en nieuws over ons. Bekijk onze laatste berichten en blijf op de hoogte!

Hillegom

...Nieuw in aanbod in Hillegom: Gelijkvloers en duurzaam wonen in deze uitstekend onderhouden bungalow aan de Treslonglaan 3 te Hillegom

Hoogtepunten aan deze woning:
* Gelijkvloerse luxe: Deze geschakelde bungalow biedt het ultieme comfort van gelijkvloers wonen.
* Ruime woonkamer van ca. 56m2, compleet met een gezellige open haard en prachtige "Kambala" parketvloer.
* Serre met zonnewering: biedt een heldere en uitnodigende ruimte om het hele jaar door te genieten van het buitenleven.
* Moderne keuken: De vernieuwde keuken uit 2022 in landelijke stijl, voorzien van hoogwaardige apparatuur en een sfeervolle ambiance.
* Praktische indeling: Met een aanbouw die dienst doet als veelzijdige werkruimte, een bijkeuken en een garage, is dit huis ontworpen voor moeiteloos en functioneel wonen.
* 2 ruime slaapkamers op de begane grond
* Het dak is voorzien van 23 zonnepanelen, waardoor u niet alleen kunt genieten van een groenere levensstijl, maar ook bespaart op energiekosten.

UW NIEUWE THUIS AAN DE TRESLONGLAAN 3
https://www.heemborgh.nl/woning/hillegom-treslonglaan-3

...Nieuw in aanbod in Hillegom: OPEN HUIS ZATERDAG 17 FEBRUARI 2024 VAN 13.00 TOT 15.00 UUR.

Modern afgewerkte woning in aantrekkelijke woonomgeving!

Deze ruime gezinswoning, gelegen op een perceel eigen grond van 135 m2, is aan de achterzijde over de gehele breedte uitgebouwd waardoor een heerlijk royale leefruimte is gerealiseerd. De woning beschikt over een voortuin alsmede een ca. 13 meter diepte achtertuin met een gunstige ligging op het westen; de hele dag kan van de zon worden genoten. Achterin de tuin is een praktische stenen berging aanwezig alsmede een extra houten berging.
https://www.heemborgh.nl/woning/hillegom-waardenburg-122

...Nieuw in aanbod in Hillegom: RUIME WONING MET UNIEKE LIGGING OP HET ZUIDEN EN AAN VAARWATER!

Deze in 1998 gebouwde woning is gelegen op een perceel eigen grond van 177 m2. De woning beschikt over een unieke indeling en biedt hierdoor diverse gebruiksmogelijkheden. Vanwege de slaapkamer en badkamer op de begane grond is de woning eveneens levensloopbestendig. Ook beschikt de woning over 2 slaapkamers op de verdieping alsmede een 2e badkamer. Recent (2021) is de woning op de verdieping uitgebouwd waardoor extra ruimte in de woning is gerealiseerd. De woning is zowel aan binnen- als aan buitenzijde goed onderhouden en licht afgewerkt.
https://www.heemborgh.nl/woning/hillegom-wilhelminalaan-3b

...Nieuw in aanbod in Hillegom: Karakteristieke twee-onder-een-kapwoning met garage en aantrekkelijke ligging!

Deze traditioneel en in 1958 gebouwde 2/1-kapwoning is gelegen op een perceel eigen grond van maar liefst 372 m2. Hierdoor heeft de woning een vrije ligging en de beschikking over een ca. 21 meter diepe en ca. 9.5 meter brede achtertuin, een brede zijtuin met extra terras aansluitend aan de woning alsmede een diepe voortuin en oprit voor minimaal 2 auto's op eigen perceel.
https://www.heemborgh.nl/woning/hillegom-prinses-irenelaan-7

...Gelegen tussen de Meerstraat, Julianastraat, Emmastraat en de Hofstraat, verrijst het charmante nieuwbouwproject Goed Wonen II. Deze nieuwe woonwijk belooft aantrekkelijke koopwoningen, bestaande uit 17 appartementen en 5 eengezinswoningen.

De verkoop is GESTART, Inschrijven is mogelijk tot 12 februari a.s. 12.00uur
Koopsom van € 395.000 tot € 580.000,- von

Meer informatie op de website www.goedwonen-hillegom.nl

...Gelegen tussen de Meerstraat, Julianastraat, Emmastraat en de Hofstraat, verrijst het charmante nieuwbouwproject Goed Wonen II. Deze nieuwe woonwijk belooft aantrekkelijke koopwoningen, bestaande uit 17 appartementen en 5 eengezinswoningen.

De verkoop is GESTART, Inschrijven is mogelijk tot 12 februari a.s. 12.00uur
Koopsom van € 395.000 tot € 580.000,- von

Meer informatie op de website www.goedwonen-hillegom.nl

...Nieuw in aanbod in Hillegom: Ruime twee-onder-een-kapwoning met uitstekende ligging!

Een uitstekend onderhouden twee-onder-een-kapwoning met inpandige garage, uitbouw aan achterzijde, maar liefst 5 slaapkamers + extra hobby- en werkkamer! De woning beschikt aan achterzijde over een ca. 15 meter diepe en ca. 9 meter brede tuin, grenzend aan een waterpartij.
https://www.heemborgh.nl/woning/hillegom-maurick-9

...Nieuw in aanbod in Hillegom: Aantrekkelijke twee-onder-een-kapwoning met garage en fantastische ligging!

Deze royale half-vrijstaande villa met een modern afwerkingsniveau, is in 2008 gerealiseerd in de aantrekkelijke woonwijk 'De Marel'. De woonomgeving is ruim en rustig van opzet met veel groen en op loopafstand van het centrum gelegen; kindvriendelijk met speelvoorzieningen en wijkpark in de nabijheid. Uitstekend gelegen ten opzichte van scholen, winkels en openbaar vervoer.
https://www.heemborgh.nl/woning/hillegom-marellaan-22

...Nieuw in aanbod in Hillegom: Hoekwoning met royale tuin op het zuiden!

Deze aantrekkelijke hoekwoning is gelegen op een fors perceel eigen grond van 291 m2 en beschikt over een royale voortuin, oprit en diepe achtertuin. Aan voorzijde is de woning enigszins van de weg af gelegen; de oprit biedt ook parkeergelegenheid voor meerdere auto's.
https://www.heemborgh.nl/woning/hillegom-meerlaan-134

...Nieuw in aanbod in Hillegom: Ruime hoekwoning met diepe garage/berging en aantrekkelijke ligging!

Deze royale hoekwoning, gelegen op een perceel eigen grond van 214 m2, heeft een woonoppervlakte van circa 135 m2 en beschikt over een vrijstaande stenen garage/berging van ca. 34 m2 met diverse gebruiksmogelijkheden. Aan voorzijde de diepe voortuin en naast de woning een oprit met parkeergelegenheid op eigen perceel.
https://www.heemborgh.nl/woning/hillegom-vincent-van-goghsingel-49

...Nieuw in aanbod in Hillegom: Rustig gelegen woning met zonnige tuin!

Een lichte tussenwoning gebouwd op een perceel eigen grond van 118 m2. De woning beschikt over een aantrekkelijke tuin aan achterzijde met een gunstige zonligging op het zuidoosten.
https://www.heemborgh.nl/woning/hillegom-burgemeester-de-katlaan-14

...Nieuw in aanbod in Nieuw-Vennep: OPEN HUIS op zaterdag 3 februari van 12.00u tot 14.00u

Instapklaar: twee-onder-één-kapwoning met zonnige tuin!

Deze ruime gezinswoning met energielabel A heeft een zonnige tuin met privacy, een heerlijk lichte en royale woonkamer met open haard, een half open keuken, 5 slaapkamers, een luxe badkamer en is recent voorzien van een onder architectuur ontworpen dakopbouw
https://www.heemborgh.nl/woning/nieuw-vennep-loenerveld-61

...Nieuw in aanbod in Hillegom: Wil je je eigen smaak aan de keuken en badkamer geven van je nieuwe appartement, maar niet het gehele appartement willen renoveren?

Dan is dit je kans! In de Hoofdstraat bieden wij dit gerenoveerde ruime 3-kamer appartement te koop aan op de begane grond.

Het appartement wordt casco opgeleverd. Hierdoor kan je nog je gehele eigen smaak in de keuken en sanitair en de aankleding van je appartement leggen.
https://www.heemborgh.nl/woning/hillegom-hoofdstraat-125b

...Nieuw in aanbod in Hillegom: Welkom bij dit appartement, gelegen in de gezellige Hoofdstraat van Hillegom. Dit recent gerenoveerde thuis straalt klasse uit en is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een aparte werk/studeerkamer en wordt casco opgeleverd die jou de vrijheid geeft om jouw stempel te drukken op dit mooie appartement.
https://www.heemborgh.nl/woning/hillegom-hoofdstraat-125b-01

In ...het nieuwe jaar ook proosten op een nieuwe woning?

Heemborgh Makelaars adviseert u graag bij de aankoop en/of verkoop van uw woning. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak via ons kantoor 0252-516413 of mail ons [email protected].

Alvast benieuwd naar een indicatie van de waarde van uw woning? Gebruik dan onze waarde-indicatie
https://sitekick.digital/incoming/6568e607-4010-4818-a82c-dd587a5ec184/

...✨De woningmarkt in 2024✨
📍Vrijstelling overdrachtsbelasting stijgt naar een woningwaardegrens van € 510.000,-
📍NHG grens stijgt naar € 435.000,-
📍Jubelton verdwijnt (eenmalige vrijstelling voor kinderen tussen 18 en 40 jaar blijft bestaan)
📍Meer leenruimte voor de koop van een energiezuinige woning en voor het verduurzamen van de eigen woning
Meer leenruimte voor alleenstaanden.

...✨De woningmarkt in 2024✨
📍Vrijstelling overdrachtsbelasting stijgt naar een woningwaardegrens van € 510.000,-
📍NHG grens stijgt naar € 435.000,-
📍Jubelton verdwijnt (eenmalige vrijstelling voor kinderen tussen 18 en 40 jaar blijft bestaan)
📍Meer leenruimte voor de koop van een energiezuinige woning en voor het verduurzamen van de eigen woning
Meer leenruimte voor alleenstaanden.

...Fijne feestdagen en een gezond 2024 namens het hele team van Heemborgh Makelaars Hillegom!
In welk huis viert u de feestdagen? Heeft u verkoopplannen of bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op zodat we jullie plannen kunnen bespreken!
[email protected] of ☎️ 0252-516413
https://www.heemborgh.nl/

Deze... woning heeft alles! Pak deze unieke kans! Sfeervolle en A+++ duurzame hoekwoning met luxe afwerking en door tuinarchitect aangelegde heerlijke tuin! Bijzonder sfeervol en duurzaam (A+++!) Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en wie weet mag jij je in 2024 eigenaar noemen van deze mooie woning! https://heemborgh.nl/woning/de-zilk-haasveld-46/

Deze... woning heeft alles! Pak deze unieke kans! Sfeervolle en A+++ duurzame hoekwoning met luxe afwerking en door tuinarchitect aangelegde heerlijke tuin! Bijzonder sfeervol en duurzaam (A+++!) Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en wie weet mag jij je in 2024 eigenaar noemen van deze mooie woning! https://heemborgh.nl/woning/de-zilk-haasveld-46/

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​