Jouw makelaar
in de regio

Bollenstreek-Noord

Vanuit het kantoor in Hillegom met de meest bekeken etalage uit het dorp kijkt deze Heemborgh makelaar verder dan zijn eigen dorp. Kopers en verkopers uit de hele regio bij elkaar brengen, ook zonder Funda, is ons hoofddoel. Wanneer je ons inschakelt weet je zeker dat je jouw makelaar altijd kunt bereiken, ook in het weekend. Bijzondere of specifieke vraag? Wij gaan graag de uitdaging aan!

Wat heeft de regio

Bollenstreek-Noord

te bieden

Op zoek naar de combinatie van wonen dichtbij het strand, een centrale ligging tussen Den Haag en Amsterdam en een woonlocatie met veel groen? Deze regio biedt dit allemaal! Sportvoorzieningen, winkelcentra en horeca, maar ook zijn er diverse middelbare scholen. Twee treinstations met perfecte verbindingen naar Amsterdam, Leiden, Den Haag en Haarlem.

Plaatsen in de regio Bollenstreek-Zuid

Benieuwd wie

wij zijn?

“Het jonge en dynamische team van Heemborgh Makelaars Hillegom loopt altijd een stapje harder om het beste resultaat voor jou te behalen. Met die extra stap in en dat extra beetje advies maken wij voor jou het verschil. Die extra stap zie je ook terug in onze bereikbaarheid. Zaterdag werken vinden we geen enkel probleem en ‘nee’ verkopen we niet.” – Remy Kok, eigenaar Heemborgh Makelaars Hillegom – Regio Bollenstreek-Noord .

Contact

Marieke Anker

Kandidaat Makelaar (K-RMT)

marieke@heemborgh.nl

06-29120605

Marleen van der Loo A-RMT

Nieuwbouw adviseur

nieuwbouwhillegom@heemborgh.nl

06 - 11 49 81 64

Remy Kok RMT

NVM-makelaar/taxateur

r.kok@heemborgh.nl

06 - 51 90 32 82

Mary Willemse

Commercieel medewerkster binnendienst

m.willemse@heemborgh.nl

0252 - 51 64 13

Blijf op de hoogte

Nieuwbouwprojecten, het nieuwste aanbod, veranderingen in de markt en nieuws over ons. Bekijk onze laatste berichten en blijf op de hoogte!

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​