Prins Willem-Alexanderlaan 5
2159 LK KAAG

€ 325.000,- k.k.

UNIEKE KANS! Een ruime en rustig gelegen eengezinswoning op een magnifieke, fijne en gezellige locatie in de Randstad gelegen op het idyllische Kaag eiland. Beleef het vakantiegevoel (24/7) zodra u van het pondje het eiland op stapt. Voor wie van watersport houdt... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
UNIEKE KANS!
Een ruime en rustig gelegen eengezinswoning op een magnifieke, fijne en gezellige locatie in de Randstad gelegen op het idyllische Kaag eiland.

Beleef het vakantiegevoel (24/7) zodra u van het pondje het eiland op stapt. Voor wie van watersport houdt is dit een uniek object, alle faciliteiten zijn op loopafstand te bereiken.

Kaag eiland is zeer centraal gelegen op slechts 20 autominuten van Den Haag en Schiphol/Amsterdam. Het pondje vaart 24/7 van en naar het eiland.

Zowel in zomer als winter kunt u op de Kagerplassen uw ontspanning vinden en toch dichtbij alle voorzieningen in Sassenhem, Lisse en Nieuw-Vennep. En natuurlijk de mobiele super op het eiland.

Indeling
Entree, hal met meterkast, toilet en een trap-/kelderkast. Zeer lichte woonkamer welke is voorzien van een laminaatvloer.
Gesloten keuken welke is voorzien van een keukenblok zonder inbouwapparatuur, vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers aan de voorzijde zijn gelegen, de 3e slaapkamer en badkamer treft u aan de achterzijde van de woning.
Twee slaapkamers zijn voorzien van praktische

inbouwkasten.
De badkamer is ruim van opzet en is voorzien van een toilet, doucheruimte, wasmachineaansluiting en wastafel. Het balkon is aansluitend aan de badkamer.
Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Zolder verdieping:
Vaste trap naar zolderverdieping, voorzolder alwaar zich de opstelling voor de cv-ketel bevindt, 4 slaapkamer met dakraam.
Door het plaatsen van dakkapellen is het mogelijk hier extra kamers te creëren.
Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tuin
De tuin met veranda en achterom is momenteel voorzien van bestrating en een vlonder.
De hoofdtuin is aan de achterzijde en gericht op het noordoosten.
Er is een vrijstaand stenen berging aanwezig.

Dak: is voorzien van 8 zonnepanelen.

In de koopovereenkomst nemen wij de volgende artikelen op:
Ouderdomsclausule
Niet zelfbewoningsclausule
Koper dient het contract betreffende de glasvezelaansluiting over te nemen ca. € 15,= per maand
Koper dient de woning zelf te bewonen.

De perceeloppervlakte (ca. 130m2) is bij benadering ! Deze moet nog worden uitgemeten, de kosten voor het uitmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​