Koopprijs
€ 869.000,-
Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Villa
Woonhuistype
Vrijstaande woning

DE VERKOOP IS GESTART! INSCHRIJVEN KAN VIA DE PROJECTWEBSITE!

Op het voormalige boerenerf aan de Hillegommerdijk 359 in Beinsdorp worden dromen waargemaakt. Hier bevindt zich een unieke locatie waar zes vrijstaande woningen op riante kavels worden ontwikkeld. Landelijk uitzicht en buiten wonen kenmerken dit plan. Onder architectuur ontworpen vrijstaande woningen met ruimte mogelijkheden om de woning naar uw wens aan te passen, uit te breiden en in te delen.

Hillegommerdijk 359 in Beinsdorp is een voormalig boerenerf, ook bekend als zijnde de voormalige boerderij van wijlen de heer Schreurs. Een unieke locatie met landelijk uitzicht.
Beinsdorp bevindt zich aan één van de parels van de Haarlemmermeer!

Dit kleine dorpje aan de Ringvaart is een dubbeldorp met Hillegom. Daar waar Noord-Holland en Zuid-Holland elkaar treffen. Nieuw-Vennep ligt eveneens op korte afstand. Voor voorzieningen in de directe omgeving kunt u dus in Nieuw-Vennep, Hillegom en Lisse terecht. Het voormalige boerenerf ligt in de oksel van de bebouwing van het dorp en kijkt over de landerijen uit naar de Haarlemmermeer. Het toekomstige wijkje wordt ontsloten vanuit de Rietkraag.

Type E heeft een perceel van circa 582 m². De woning, ook wel Schuur genoemd, omvat een woonoppervlakte van circa 210 m² en heeft aan de tuinkant weids uitzicht over de landerijen.

Kenmerken

Kaveloppervlakte: ca. 582 m²
Woonoppervlakte: ca. 210 m²
Met garage/bijkeuken
3 parkeerplaatsen op eigen terrein
5 slaapkamers
Optie: ruime uitbouw op de begane grond, dakkapellen en 2e badkamer op de verdieping

Bouwnummers

210 m2
8 kamers (5 slaapkamers)
€ 869.000,- Ingetrokken