Oude Haven 7
2171 GG SASSENHEIM

€ 455.000,- k.k.

Appartement in het hart van Sassenheim met eigen Parkeerplaats en berging. Dit prachtige 3-kamer appartement biedt je de kans om te genieten van gemak op een levendige locatie. Het gemak van een eigen parkeerplaats. Geen gedoe meer met zoeken naar een... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Appartement in het hart van Sassenheim met eigen Parkeerplaats en berging.
Dit prachtige 3-kamer appartement biedt je de kans om te genieten van gemak op een levendige locatie. Het gemak van een eigen parkeerplaats.
Geen gedoe meer met zoeken naar een plek. De berging op straatniveau is een handige extra, ideaal voor het opbergen van fietsen, gereedschap of andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

Wanneer je het appartement betreedt, voel je direct het comfort van de woonkamer met open keuken. Grote ramen laten het natuurlijke licht binnenkomen, waardoor de ruimte altijd fris en uitnodigend aanvoelt, hier kun je heerlijk ontspannen. Een balkon waar genoeg ruimte is voor een comfortabel tuinset.

In de gang is er direct bij de voordeur een garderobe aanwezig, verder is er ook nog een apart toilet met fonteintje.

De keuken in een open L-opstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur, nodigt deze ruimte uit tot het bereiden van de meest heerlijke maaltijden. De open opstelling zorgt ervoor dat je tijdens het koken altijd in contact blijft met je gasten in

de woonkamer.

Een ruime slaapkamer met badkamer en suite, hier heeft u ook toegang tot het ruime balkon. De kleinere slaapkamer is vanuit de woonkamer bereikbaar. Vanuit deze slaapkamer is er ook weer toegang tot de badkamer.

Badkamer met douchecabine, wastafelmeubel, designradiator en toilet.

Een aparte ruimte waar u de opstelling voor de wasmachine, droger, cv-ketel en warmte terugwin installatie treft. Wat fijn is aan deze ruimte, dat er ook nog voldoende opbergruimte aanwezig is.

Eén van de grootste voordelen van dit appartement is de ligging. Gelegen in het centrum, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Of je nu wilt genieten van een avondje uit in een van de nabijgelegen restaurants of een rustige wandeling wilt maken door het park, alles is slechts een paar stappen verwijderd. Bovendien ligt het appartement gunstig ten opzichte van belangrijke aanrijroutes en snelwegen, waardoor je altijd snel op weg bent naar je volgende bestemming.

In de koopakte nemen wij de volgende artikelen op:
Niet zelfbewoningsclausule
Er is geen vragenlijst deel B

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​