Gaasbaklaan 2
2171 LK SASSENHEIM

€ 695.000,- k.k.

Welkom in deze schitterende, recent gebouwde en moderne hoekwoning, waar luxe en comfort hand in hand gaan. Deze ruime gezinswoning is zorgvuldig afgewerkt en voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van isolatie, wat resulteert in een bijzonder energiezuinig... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Welkom in deze schitterende, recent gebouwde en moderne hoekwoning, waar luxe en comfort hand in hand gaan. Deze ruime gezinswoning is zorgvuldig afgewerkt en voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van isolatie, wat resulteert in een bijzonder energiezuinig en toekomstbestendig huis.
Met maar liefst 5 ruime slaapkamers biedt deze woning volop ruimte voor een groot gezin of voor het creëren van een thuiswerkplek(ken). Elke kamer heeft een moderne afwerking, zodat je eventueel alleen nog je persoonlijke touch hoeft toe te voegen.

De begane grond is het hart van de woning, met een royale, open woonkeuken die van alle gemakken is voorzien. De moderne inbouwapparatuur te weten; Quooker, wijnklimaatkast, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, combioven, Bora 4-pits inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, het spoeleiland met eetbar en de riante opbergmogelijkheden maken deze ruimte niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Hier heb je voldoende plek om uitgebreid te koken en samen te eten, terwijl je geniet van het uitzicht op de tuin.

De gehele begane grond is voorzien van een fraaie visgraat pvc vloer, de hal en woonkamer worden van elkaar gescheiden door een zwart met glas ingezette deur, de wanden en plafonds zijn glad afgewerkt. Een zwarte pui met openslaande deuren geven u toegang tot de achtertuin.
Een open trap met in de muur accent spotjes, brengen u naar de eerste verdieping.

1e verdieping: overloop, de ouderslaapkamer treft u aan de achterzijde van de woning, de 2e en 3e slaapkamer bevinden zich aan de voorzijde van de woning. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een luxe pvc vloer, ook hier zijn de wanden

en plafonds glad afgewerkt.
Een moderne badkamer met riante inloopdouche, toilet, dubbel wastafelmeubel met grote spiegel en design radiator. De badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen.

2e verdieping: Overloop met toegang middels een luik in het plafond naar de bergvliering. Hier treft u de 4e en 5e slaapkamer. Er is een aparte technische ruimte aanwezig met een groot dakraam voor voldoende lichtinval. In deze ruimte treft u naast de boiler, WTW installatie, omvormer zonnepanelen ook de opstelling voor de wasmachine en droger.

De verzorgde achtertuin straalt sfeer en rust uit. De overkapping biedt een heerlijke plek om het hele jaar door van het buitenleven te genieten, zelfs tijdens de regenachtige dagen. Bovendien is de tuin makkelijk te onderhouden, zodat je meer tijd hebt om te ontspannen. De schuur biedt extra opslagmogelijkheden voor fietsen, gereedschap of hobbyspullen.

Deze jonge wijk biedt voldoende parkeergelegenheid en is aan de rand van het centrum gelegen waardoor alles binnen handbereik is zoals, treinstation, scholen, zwembad en sportverenigingen. Het centrum van Sassenheim heeft een verscheidenheid aan winkels, supermarkten, speciaal zaken en natuurlijk de weekmarkt op donderdag. De uitvalswegen richting Den Haag, Leiden en Amsterdam (A44) zijn allen makkelijk aan te rijden. Omliggende dorpen zoals Lisse, Voorhout en Warmond zijn goed te bereiken op de fiets. Een dagje naar het strand, zee en duinen binnen ca. 15 bereikt u Noordwijk. De Kaag met zijn diversiteit aan watersportmogelijkheden is binnen ca. 10 min te breiken.

Algemeen:
Warmtepomp
10 zonnepanelen
Luxe inbouwspots
Veel raampartijen

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​