W.L. Dollstraat 76
2161 DV LISSE

€ 575.000,- k.k.

Luxe Eengezinswoning in Mallegatshof - Volledig Verbouwd in 2020 Omschrijving: Welkom in deze prachtige nieuwbouwwoning uit 2014, die in 2020 volledig is gerenoveerd en voorzien van hoogwaardige afwerkingen. Deze instapklare, energiezuinige woning biedt u een ruime en lichte leefomgeving met luxe... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Luxe Eengezinswoning in Mallegatshof - Volledig Verbouwd in 2020

Omschrijving: Welkom in deze prachtige nieuwbouwwoning uit 2014, die in 2020 volledig is gerenoveerd en voorzien van hoogwaardige afwerkingen. Deze instapklare, energiezuinige woning biedt u een ruime en lichte leefomgeving met luxe details.

Hoogtepunten:
· Keuken en Badkamer (2020): Moderne afwerking met een stijlvolle keuken en badkamer, compleet vernieuwd in 2020.
· Zonnige Achtertuin: Perfect gelegen op het zuiden, met een gezellige geïsoleerde tuinkamer voorzien van aluminium schuifpui, stroom en verlichting.
· Ruim Woonoppervlak: Een luxe eengezinswoning van 145 m², met vloerverwarming op zowel de begane grond als de eerste etage.
· Duurzame Energie: Voorzien van een zonnecollector voor de zonneboiler en 15 zonnepanelen(!), waardoor de woning energiezuinig is.

Locatie: Deze heerlijke woning ligt in de kindvriendelijke wijk "Mallegatshof", tussen de bollenvelden van Lisse en Sassenheim. De ligging is ideaal, nabij strand, bos, duin en met uitstekende verbindingen naar de A44 en A4 richting Leiden, Den Haag, Schiphol en Amsterdam.

Indeling:

Begane Grond:
· Voortuin met berging (tuin mag als parkeerplaats gebruikt worden, voor eventueel elektrisch laden)
· Uitgebouwde royale hal met meterkast en vrijhangend toilet.
· Tuingerichte woonkamer met visgraat PVC-vloer, vloerverwarming, glad gestuukte wanden en plafond, trapkast, op maat gemaakte bank met veel bergruimte, openhaard

op waterdamp, dubbele aluminium schuifpui naar de zonnige achtertuin.
· Open keuken met marmerlook keramiek aanrechtblad, Bora inductiekookplaat met interne afzuiging, (stoom)oven, Quooker kokend waterkraan, Siemens apparatuur: koelkast, vrieskast en vaatwasmachine.

Eerste Etage:
· Overloop.
· Drie ruime slaapkamers met PVC-vloeren en vloerverwarming, per kamer reguleerbaar. Alle voorzien van horren en rolluiken voor de kamers op het zuiden.
· Moderne badkamer (2020) met vloerverwarming, inloopdouche, tweede toilet, wastafel met twee kranen, ruime lades en ligbad.
· Gehele verdieping afgewerkt met glad gestuukte wanden en plafonds.

Tweede Etage:
· Overloop met toegang tot was-/technische ruimte met Velux dakraam, aansluitpunten voor was-/droogmachine, zonneboiler, CV Intergas combiketel en mechanische ventilatie.
· Zeer royale vierde slaapkamer met inbouwspots in de hoge nok, hoogwaardige laminaatvloer en twee grote Velux dakvensters.

Tuin:
· Moderne achtertuin op het zonnige zuiden, met stenen terras en hoogwaardig kunstgras. Met een heerlijke tuikamer voorzien van isolatie en aluminium schuifpui

Algemeen:
· Energielabel: A
· Bouwjaar: 2014
· Fraai aangelegde voortuin en achtertuin met tuinkamer en heerlijk terras
· Oplevering: in overleg

Bent u op zoek naar een instapklare, luxe woning in een kindvriendelijke omgeving? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf het comfort en de luxe van deze prachtige woning!

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​