Angelenhorst 23
2171 VL SASSENHEIM

€ 285.000,- k.k.

OP ZOEK NAAR EEN INSTAPKLAAR APPARTEMENT? Compleet gemoderniseerd 2-kamer appartement op loopafstand van het centrum en in een groene omgeving gelegen, een heerlijke zonnige en vrij gelegen voortuin. In de voortuin heeft de eigenaar voor een privé ingang gezorgd middels een... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
OP ZOEK NAAR EEN INSTAPKLAAR APPARTEMENT?
Compleet gemoderniseerd 2-kamer appartement op loopafstand van het centrum en in een groene omgeving gelegen, een heerlijke zonnige en vrij gelegen voortuin. In de voortuin heeft de eigenaar voor een privé ingang gezorgd middels een poort. Uniek bij een appartement, aan de achterzijde is er ook nog een kleine achtertuin met uitzicht op een wandelgebied en bollenvelden.

Naast de groene omgeving is dit appartement ook centraal gelegen. Binnen enkele fietsminuten bevindt u zich in het gezellige centrum van Sassenheim of op het station van Sassenheim. Alle uitvalswegen richting Leiden, Amsterdam of Den haag zijn snel te bereiken.
Rondom het appartementencomplex is er voldoende parkeergelegenheid.

Begane grond: Afgesloten gemeenschappelijk entree met brievenbus en inpandige berging (6m2).

Indeling:
Entree, hal, vanuit de hal heeft u toegang tot de vertrekken. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde, vanuit deze slaapkamer heeft u toegang naar de achtertuin.

Moderne badkamer welke in lichte

kleurstellingen is uitgevoerd en voorzien is van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. De zwarte accenten geven deze badkamer een extra moderne uitstraling.

De lichte woonkamer biedt toegang tot de zonnige voortuin (zuid-oosten). In deze gezellige woonkamer is een fijne zithoek en gashaard aanwezig. Zowel in de woonkamer, slaapkamer en hal ligt een moderne neutrale laminaatvloer.

De open keuken welke in een hoekopstelling is geplaatst en uitgevoerd in mat zwart met een licht keukenblad. De keuken is voorzien van een oven, koelkast, 4-pits gasfornuis met afzuigkap. Aansluitend is er een praktische bergruimte aanwezig alwaar zich de opstelling voor de boiler en de wasmachine bevindt.

De fraai aangelegde voortuin heeft een ruim terras met een aantal leibomen welke u voldoende privacy geven.

Algemeen:
- Ruim en zonnig terras voorzijde en achtertuin aan wandelgebied.
- Gehele appartement is v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas.
- Gehele appartement is v.v. horren en ventilatieroosters
- VvE bijdrage € 72,- per maand.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​