Meerweg 7
2121 VA BENNEBROEK

€ 600.000,- k.k.

Charmante, vooroorlogse twee onder één kap woning met garage en uitzicht over de Reek! Gelegen in de oude kern van Bennebroek met een vrij uitzicht over de Bennebroekervaart en de pittoreske Reek, ligt deze charmante en verrassend ruime 2/1 kap ... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Charmante, vooroorlogse twee onder één kap woning met garage en uitzicht over de Reek!

Gelegen in de oude kern van Bennebroek met een vrij uitzicht over de Bennebroekervaart en de pittoreske Reek, ligt deze charmante en verrassend ruime 2/1 kap woning met grote voortuin en zonnige diepe achtertuin op het zuiden.

Wat direct opvalt als je binnenkomt is de brede maatvoering die tot uiting komt in de royale hal en ruime kamer en suite met een woonkamer van bijna 4,5 m breed. Vanuit de erker aan de voorzijde kijk je vrij uit over de voortuin, het water van de Bennebroekervaart en de fraaie historische huizen aan de Reek.
Via de openslaande deuren aan de achterzijde of via de keuken kom je in de zonnige tuin, met royaal zonneterras pal op het zuiden gelegen. Hier geniet je van de ochtend, middag en avond zon, het elektrisch zonnescherm over de gehele breedte van de achtergevel is op hete dagen een uitkomst.
Via het fraaie originele trappenhuis met bordes bereik je de eerste verdieping met ruime vierkante overloop en verder is verdeeld in 3 goede slaapkamers en een badkamer.

En dan, ideaal voor autoliefhebbers, sleutelaars of hobbyisten : de royale (extra hoge) garage (3.38x6.20m) v.v. elektrische garagedeur. Die zich bevindt het eind van de 15 meter diepe achtertuin (zuid-west ligging) en bereikbaar is via de Wilhelminalaan. Een auto of motor parkeer je hier heel gemakkelijk. Maar het is ook prima te gebruiken als hobbyruimte.

De centrale ligging is ideaal. Op loopafstand heb je diverse winkels, restaurants en speciaalzaken. Ook voor wat betreft

sportvelden, strand, duinen en wandelgebieden zit je hier perfect. Tal van mogelijkheden voor wat betreft in- en ontspanning in het weekend.
Heemstede en Haarlem liggen op fietsafstand. Hier kun je voor alles terecht: shoppen, drankje, hapje … wat je maar wenst!
Door de goede bereikbaarheid van Amsterdam, Den Haag en Schiphol is het ook zakelijk gezien een ideale locatie.
Kortom, alles is aanwezig voor een optimaal woongenot!

Indeling:
Begane grond: entree, vestibule met meterkast en garderobe, hal met trappenhuis, kelder, toilet met fontein, keuken met inbouwapparatuur, kamer en suite met erker, schouw en openslaande deuren naar achtertuin,
1e etage: overloop, badkamer met douche, wastafel en toilet, tevens aansluitingen voor wasmachine/droger opstelling, hoofdslaapkamer aan achterzijde met ramen naar achtertuin en extra zijraam, charmante kamer voorzijde met hoog plafond onder de kap en met openslaande deuren naar erkerbalkon, aparte zijkamer met dakkapel, vlizotrap naar deels bevloerde vliering (hoogte 1.90m).

Bijzonderheden:
- Voor indeling en maten zie bijbehorende kleuren plattegronden
- Zeer licht door hoge plafonds
- Meetrapport gebaseerde op NEN 2580 en BBMI
- Woonoppervlakte (113m2), eigen grond 258m2 en bouwjaar 1921
- Karakteristieke kenmerken
- Voortuin en achtertuin (ZW, 15mtr diep)
- Schuur en garage (21m2) v.v. elektrische deur
- Een uitgebreide verkoopbrochure kunt u downloaden via onze site
- Vliering biedt eventueel mogelijkheden voor een dakopbouw
- Nagenoeg geheel v.v. dubbel glas (deels HR++)
- Aanvaarding in overleg

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​