Duinpad ong
2136 LA ZWAANSHOEK

€ 1.395.000,- v.o.n.

Wilt u vakantiegevoel maar dan in uw eigen penthouse in een kasteel? Dat kan! U heeft nu de unieke kans om eigenaar te worden van een kasteelappartement in een uiterst luxueuze omgeving. Dit komt vrij omdat de huidige eigenaren hun droom... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Wilt u vakantiegevoel maar dan in uw eigen penthouse in een kasteel? Dat kan!

U heeft nu de unieke kans om eigenaar te worden van een kasteelappartement in een uiterst luxueuze omgeving. Dit komt vrij omdat de huidige eigenaren hun droom najagen en gaan emigreren.

De bouw is nog niet voltooid, het appartement is vrij op naam verkrijgbaar. Het penthouse wordt standaard, zonder keuken (deze is optioneel) en behangklaar opgeleverd en daardoor naar uw wensen in te richten. De oplevering is gepland in het eerste kwartaal 2025.

Residence Boseilanden is gelegen tussen Hoofddorp en Bennebroek in natuurgebied De Boseilanden, een groene long tussen twee andere natuurgebieden. Met op 10 minuten afstand de winkels voor uw dagelijkse boodschappen.

Dit voormalige vierkamer penthouse van 235 m² op de bovenste woonlaag met een terras van 25 m² maakt deel uit van een heus kasteel met zestien appartementen, verdeeld over zes woonlagen.
Residence Boseilanden heeft de beschikking over een eigen oprijlaan, grote besloten kasteeltuin, exclusief voor de bewoners en wordt onder meer voorzien van fruitbomen en kleurrijke beplanting, een vijver met fontein alsmede een terras, doolhof, een Jeu de Boules baan en zitbankjes.

Het penthouse beschikt over 2 privéparkeerplaatsen en een extra berging in de afgesloten parkeergarage.


Indeling complex:
Grote entreehal met een gebogen trap en fraaie vide. Vanuit hier heeft u toegang tot de lift en het trappenhuis.
Op de zesde en tevens hoogste woonlaag bereikt u via trap of lift dit prachtige penthouse met een zonnig en beschut terras van circa 25 m2.

Indeling penthouse:
Hal/entree; via de royale hal bereikt u alle ruimten en hier bevindt zich ook het gastentoilet.

De royale L-vormige living van ca. 115 m² geeft middels openslaande deuren toegang tot het terras in de toren van circa 25 m2 , de ligging is zuidwest en u heeft vanaf 12.00 uur middag- en avondzon.

De optionele open keuken wordt voorzien van een 4 meter lang kookeiland alsmede alle denkbare inbouwapparatuur. De 2 schachten in de keuken bieden de mogelijkheid tot het creëren van een wijnvitrine en doorkijk sierhaard; alle noodzakelijke voorzieningen daarvoor zijn al aangebracht in de vloer.

Verder is er de

beschikking over twee royale kamers respectievelijk;
Een royale hoofdslaapkamer inclusief een luxe eigen badkamer, welke is voorzien van een stortdouche, dubbele wastafel, vrijstaand ovaal ligbad alsmede een vrij hangend toilet, mogelijkheid voor inloopkast, via de openslaande deuren is er toegang tot het terras.
De tweede slaapkamer is eveneens voorzien van een eigen (2e) badkamer met stortdouche en een wastafel.

Het gastentoilet is voorzien van een vrij hangend toilet.

Parkeerverdieping:
De inpandige parkeergarage komt onder het gebouw en wordt uitgerust met een op afstand te bedienen elektrische deur voor de in- en uitrit van auto’s.
In de garage bevinden zich naast de parkeerplaatsen de bergingen van alle appartementen evenals technische ruimten.
De garage is voor bewoners per lift, trap of aparte ingang onder de hoofdentree te bereiken.

Algemeen:
* woonoppervlakte circa 235 m²;
* vloerverwarming en -koeling;
* gasloze woning, voorzien van een warmtepomp, warmte-terugwinsysteem, mechanische ventilatie en zonnepanelen;
* voorzieningen om tussen de living en keuken een doorkijk sierhaard te maken zijn aanwezig.
* leidingen om een wijnvitrine te creëren zijn aangebracht;
* 2 privé parkeerplaatsen en extra berging in de afgesloten parkeergarage;
* oplevering in overleg (prognose 1e kwartaal 2025).
* Verkoopinformatie is in te zien via de nieuwbouwwebsite: www.residence-boseilanden.nl.

Omgeving:
De natuur van De Boseilanden - drie kilometer lang - verbindt twee andere recreatiegebieden in de omgeving met elkaar: van de Groene Weelde tot park Zwaanshoek.
Rondom De Boseilanden is nog veel meer natuur te vinden: die van recreatiegebied Spaarnwoude tot aan de Kagerplassen. Het is een groene buffer - van Noord naar Zuid - tussen de oprukkende verstedelijking, een groene buffer die voor altijd intact blijft.
Van West naar Oost bevindt zich - via het Duinpad - de groenstrook die vanaf het Noordzeestrand dwars door de duinen van Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de west flank van de Haarlemmermeer loopt. Wandel door bossen of over duinenrijen of fiets door polders en duingebieden!

Heemborgh makelaars in Bennebroek vertelt u graag meer over deze unieke kans aan de hand van plattegronden en de virtuele presentatie.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​