Menneweg 1
2171 JA SASSENHEIM

€ 475.000,- k.k.

Een schitterende karakteristieke vrijstaande woning nagenoeg tegenover het "park Rusthoff". Een woning die wat aandacht nodig heeft om haar weer in zijn oude glorie te herstellen! U woont dan in een super charmante woning, die voldoende ruimte biedt aan een groot... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Een schitterende karakteristieke vrijstaande woning nagenoeg tegenover het "park Rusthoff".
Een woning die wat aandacht nodig heeft om haar weer in zijn oude glorie te herstellen! U woont dan in een super charmante woning, die voldoende ruimte biedt aan een groot gezin. Werken aan huis behoort ook tot de mogelijkheid. De vele grote ruimtes geven ook mogelijkheid voor tal van ruimtebehoevende hobby's. En dat alles op een unieke locatie op korte afstand van winkels en overige voorzieningen.

Indeling: entree, meterkast, garderobe, inbouwkast-/ kelder onder de trap, woonkamer (voormalige en suite), vaste kast, toegang tot de afgesloten eenvoudige keuken. Badkamer met toilet, douchecabine en oude granito wastobbe.
Vanuit de badkamer heeft u toegang tot de slaapkamer en keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken.
Deze ruimte kunt

u perfect bij de woonkamer trekken of inzetten voor het creëren van een grote woonkeuken. U kunt naar hartenlust plannen maken voor uw ideale inrichting.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan er 2 aan de voorzijde zijn gelegen en v.v. inbouwkasten.
De derde slaapkamer is in het midden van de woning gelegen en geeft ook toegang tot een zeer royale berging en de zolder. Het is mogelijk om meerdere slaapkamers te maken van deze royale berging.
Een vaste trap geeft u toegang tot de bergzolder.

Het platte dak leent zich uitstekend voor het plaatsen van zonnepanelen.
De achtergelegen bollenschuur ademt nog de nostalgische sfeer van de bollenschuren van weleer. Het is daarmee sterk verbonden met de historie van haar omgeving.

De vrijstaande woning heeft rondom tuin en heeft parkeerplaats voor meerdere auto's op eigen terrein.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​