Karel Appelstraat ong
2172 DK SASSENHEIM

€ 485.850,- v.o.n.

In Sassenheim, midden in de prachtige Bollenstreek, realiseert BAM Wonen het nieuwbouwproject ‘Bloementuin’. Er is nog slechts één 3-kamer appartementen beschikbaar in nieuwbouwproject Bloementuin in Sassenheim! Inmiddels is het bouwrijp maken van de grond en de aanleg van nutsvoorzieningen in... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
In Sassenheim, midden in de prachtige Bollenstreek, realiseert BAM Wonen het nieuwbouwproject ‘Bloementuin’.

Er is nog slechts één 3-kamer appartementen beschikbaar in nieuwbouwproject Bloementuin in Sassenheim!

Inmiddels is het bouwrijp maken van de grond en de aanleg van nutsvoorzieningen in een vergevorderd stadium en starten de heiwerkzaamheden begin april! Verwachte oplevering ligt in het tweede kwartaal van 2025.

Met een appartement in Bloementuin bent u klaar voor de toekomst. De appartementen zijn energiezuinig met een energielabel A+++, worden verwarmd door middel van een bodemwarmtepomp en ieder appartement beschikt over 3 zonnepanelen voor eigen gebruik!
Het project Bloementuin wordt gebouwd nabij het gezellige centrum van Sassenheim. Winkels, horecagelegenheden en sportvoorzieningen zijn dichtbij gelegen. De snelweg A44 is gemakkelijk te bereiken en het treinstation van Sassenheim ligt op circa 5 minuten fietsen!

Dit is tevens dé unieke kans om een bootligplaats te kopen direct gelegen bij het appartement.
In het project worden namelijk ook 20 bootligplaatsen aangeboden van circa 6,5 meter lang en 2,8 meter breed. Het vaarwater staat in directe verbinding met de Kagerplassen en daarmee ook de grachten van Leiden! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Alle benodigde vergunningen voor de bouw zijn onherroepelijk. Op dit moment wordt het terrein bouwrijp gemaakt en de heiwerkzaamheden starten begin april.
Verwachte oplevering: 2e kwartaal 2025

Indeling type Madelief:
Hoofdentree op de begane grond met bellenplateau, brievenbussen en videofoon. De centrale hal geeft toegang tot het trappenhuis, de lift en de bergingen op de begane grond.

Entree appartement, hal met meterkast, het toilet met fonteintje, toegang tot de woonkamer, de twee slaapkamers, badkamer en de technische ruimte.
De woonkamer met open keuken (keuken is exclusief) is circa 42 m² groot en beschikt over vele raampartijen en de deur die toegang geeft tot het balkon (circa 8,5m²). De aansluitpunten voor de vaatwasser, elektrisch koken, wasbak en een koelkast/vriezer

worden tijdens de bouw aangelegd.

De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en elektrische radiator. De badkamer wordt betegeld met wandtegels (mat wit) tot aan het plafond en antraciete vloertegels.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers van circa 12 m² en 10 m².

In de technische ruimte bevindt zich de opstelplaats voor de warmtepomp, warmteterugwininstallatie en ruimte voor de wasmachine en droger.

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming met koeling met uitzondering van het toilet en de badkamer.

De wanden van het appartement worden behangklaar opgeleverd (m.u.v. de technische ruimte en de meterkast) en de vloeren in het appartement worden glad afgewerkt met een “zwevende” afwerkvloer. Het is mogelijk om de wanden en vloeren van uw appartement woonklaar afgewerkt te laten opleveren. In Homestudios kan de woonadviseur meer vertellen over de mogelijkheden en een offerte op maat voor u samenstellen.
Lees de technische omschrijving op de projectwebsite Bloementuinsassenheim.nl voor de volledige opleveringsinformatie over de appartementen.

Ieder appartement beschikt over een inpandige berging van circa 5 m², gelegen op de begane grond.

Beschikbare appartementen type Madelief
Gebouw A:
Bouwnummer 41 gelegen op de eerste verdieping (noordwest)
Bouwnummer 44 gelegen op de tweede verdieping (noordwest) VERKOCHT

Gebouw B:
Bouwnummer 51 gelegen op de eerste verdieping (noordoost) VERKOCHT
Bouwnummer 54 gelegen op de tweede verdieping (noordoost) VERKOCHT

Bijzonderheden:
- Energiezuinig appartementen met energielabel A+++
- Volledig gasloos
- Individuele bodemwarmtepomp met 3 zonnepanelen voor eigen gebruik (leaseconstructie en optie tot aankoop mogelijk)
- Badkamer en toilet inclusief tegelwerk en sanitair
- Keuken is exclusief
- Verwachte oplevering 2e kwartaal 2025

Kijk voor alle informatie en verkoopdocumentatie op de projectwebsite bloementuinsassenheim.nl, onder het tabje verkoopdocumentatie en appartementen zijn alle documenten te downloaden.
Vragen? Neem dan contact op met ons kantoor!

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​