Karel Appelstraat ong
2172 DK SASSENHEIM

€ 485.850,- v.o.n.

In Sassenheim, midden in de prachtige Bollenstreek, realiseert BAM Wonen het nieuwbouwproject ‘Bloementuin’. Dit zijn de laatste beschikbare 4-kamer appartementen in nieuwbouwproject Bloementuin in Sassenheim! Met een appartement in Bloementuin bent u klaar voor de toekomst. De appartementen zijn energiezuinig... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
In Sassenheim, midden in de prachtige Bollenstreek, realiseert BAM Wonen het nieuwbouwproject ‘Bloementuin’.
Dit zijn de laatste beschikbare 4-kamer appartementen in nieuwbouwproject Bloementuin in Sassenheim! Met een appartement in Bloementuin bent u klaar voor de toekomst. De appartementen zijn energiezuinig met een energielabel A+++, worden verwarmd door middel van een bodemwarmtepomp en ieder appartement beschikt over 3 zonnepanelen voor eigen gebruik!
Het project Bloementuin wordt gebouwd nabij het gezellige centrum van Sassenheim. Winkels, horecagelegenheden en sportvoorzieningen zijn dichtbij gelegen. De snelweg A44 is gemakkelijk te bereiken en het treinstation van Sassenheim ligt op circa 5 minuten fietsen!

Bloementuin heeft twee appartementengebouwen, met ieder tien woningen. De in totaal 20 appartementen bestaan uit drie- en vierkamerappartementen met respectievelijk een GBO van 87 m² en 85 m². Iedere woning heeft een ruim balkon of terras van maar liefst 8,5 m² waar u kunt genieten van het buitenzijn.

Dit is tevens dé unieke kans om een bootligplaats te kopen direct gelegen bij het appartement.
In het project worden namelijk ook 20 bootligplaatsen aangeboden van circa 6,5 meter lang en 2,8 meter breed. Het vaarwater staat in directe verbinding met de Kagerplassen en daarmee ook de grachten van Leiden! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Alle benodigde vergunningen voor de bouw zijn onherroepelijk. Op dit moment wordt het terrein bouwrijp gemaakt.
Verwachte start bouw: 1e kwartaal 2024
Verwachte oplevering: 2e kwartaal 2025

Indeling type Zonnebloem:
Hoofdentree op de begane grond met bellenplateau, brievenbussen en videofoon. De centrale hal geeft toegang tot het trappenhuis, de lift en de bergingen op de begane grond.

Entree appartement, hal met meterkast, het toilet met fonteintje en de technische ruimte met opstelplaats voor de warmtepomp, warmteterugwininstallatie en de ruimte voor de wasmachine en droger.
De woonkamer met open keuken (keuken is exclusief) is circa 35m² groot en beschikt

over vele raampartijen en de deur die toegang geeft tot het balkon (circa 8,5m²). De aansluitpunten voor de vaatwasser, elektrisch koken, wasbak en een koelkast/vriezer worden tijdens de bouw aangelegd.

Vanuit de woonkamer bereikt u de tweede hal die toegang geeft tot de badkamer en de 3 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en elektrische radiator. De badkamer wordt betegeld met wandtegels (mat wit) tot aan het plafond en antraciete vloertegels.

Het appartement beschikt over 3 slaapkamers van circa 13 m², 9 m² en 6 m².

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming met koeling met uitzondering van het toilet en de badkamer.

De wanden van het appartement worden behangklaar opgeleverd (m.u.v. de technische ruimte en de meterkast) en de vloeren in het appartement worden glad afgewerkt met een “zwevende” afwerkvloer. Het is mogelijk om de wanden en vloeren van uw appartement woonklaar afgewerkt te laten opleveren. In Homestudios kan de woonadviseur meer vertellen over de mogelijkheden en een offerte op maat voor u samenstellen.
Lees de technische omschrijving op de projectwebsite Bloementuinsassenheim.nl voor de volledige opleveringsinformatie over de appartementen.

Ieder appartement beschikt over een inpandige berging van circa 5 m², gelegen op de begane grond.

Beschikbare appartementen type Zonnebloem:
Bouwnummer 49 gelegen op de eerste verdieping (zuidwest) VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Bijzonderheden:
- Energiezuinig appartementen met energielabel A+++
- Volledig gasloos
- Individuele bodemwarmtepomp met 3 zonnepanelen voor eigen gebruik (leaseconstructie en optie tot aankoop mogelijk)
- Badkamer en toilet inclusief tegelwerk en sanitair
- Keuken is exclusief
- Verwachte start bouw 1e kwartaal 2024
- Verwachte oplevering 2e kwartaal 2025

Kijk voor alle informatie en verkoopdocumentatie op de projectwebsite bloementuinsassenheim.nl, onder het tabje verkoopdocumentatie en appartementen zijn alle documenten te downloaden.
Vragen? Neem dan contact op met ons kantoor!

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​