Hoofdstraat 215a
2171 BC SASSENHEIM

€ 1.526,- p/m

Op een uitstekende locatie midden in centrum gelegen recent gebouwd 3-kamer appartement op de eerste etage met inpandig balkon. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 75m² en is recent gerealiseerd in het voormalige bankgebouw. Indeling appartementencomplex: afgesloten entree met... Lees meer

Kenmerken

Verhuurd

Omschrijving
Op een uitstekende locatie midden in centrum gelegen recent gebouwd 3-kamer appartement op de eerste etage met inpandig balkon. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 75m² en is recent gerealiseerd in het voormalige bankgebouw.

Indeling appartementencomplex: afgesloten entree met brievenbus en bellentableau. De lift of het trappenhuis brengen u naar de eerste etage.

Indeling appartement: entree, hal, afgesloten

ruimte met aansluitpunten was-/droogapparatuur, toiletruimte en toegang tot de woonkamer met toegang tot het inpandige balkon (ochtend zon). Open keuken met alle denkbare inbouwapparatuur. Badkamer met ligbad, douche en wastafel. Aan de achterzijde treft u twee slaapkamers aan.
Het appartement is afgewerkt met een PVC vloer v.v. vloerverwarming. De wanden zijn afgewerkt met wit sauswerk. Gordijnrailsen zijn aanwezig.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​