Hoofdstraat 215a
2171 BC SASSENHEIM

€ 1.526,- p/m

Op een uitstekende locatie midden in centrum gelegen recent gebouwd 3-kamer appartement op de eerste etage met inpandig balkon. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 75m² en is recent gerealiseerd in het voormalige bankgebouw. Indeling appartementencomplex: afgesloten entree met... Lees meer

Kenmerken

Verhuurd

Omschrijving
Op een uitstekende locatie midden in centrum gelegen recent gebouwd 3-kamer appartement op de eerste etage met inpandig balkon. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 75m² en is recent gerealiseerd in het voormalige bankgebouw.

Indeling appartementencomplex: afgesloten entree met brievenbus en bellentableau. De lift of het trappenhuis brengen u naar de eerste etage.

Indeling appartement: entree, hal, afgesloten ruimte met aansluitpunten was-/droogapparatuur, toiletruimte en toegang tot de woonkamer met toegang

tot het inpandige balkon (ochtend zon). Open keuken met alle denkbare inbouwapparatuur. Badkamer met ligbad, douche en wastafel. Aan de achterzijde treft u twee slaapkamers aan.
Het appartement is afgewerkt met een PVC vloer v.v. vloerverwarming. De wanden zijn afgewerkt met wit sauswerk. Gordijnrails zijn aanwezig.

De huurprijs is exclusief servicekosten van € 75,= per maand en exclusief G/W/L

Inkomenseis is minimaal 3x de maandhuur, hiervan zal niet worden afgeweken
Borg: ter hoogte van 1 1/2e maand huur

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​