Hoofdstraat 213a
2171 BC SASSENHEIM

€ 1.532,- p/m

BEZICHTIGINGEN ZIJN NIET MEER MOGELIJK HET APPARTEMENT IS REEDS VERHUURD. Op een uitstekende locatie midden in centrum gelegen 3-kamer appartement op de eerste etage met inpandig balkon. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 75m² en is gerealiseerd in het voormalige bankgebouw.... Lees meer

Kenmerken

Verhuurd

Omschrijving
BEZICHTIGINGEN ZIJN NIET MEER MOGELIJK HET APPARTEMENT IS REEDS VERHUURD.Op een uitstekende locatie midden in centrum gelegen 3-kamer appartement op de eerste etage met inpandig balkon. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 75m² en is gerealiseerd in het voormalige bankgebouw.

Indeling appartementencomplex: afgesloten entree met brievenbus en bellentableau. De lift of het trappenhuis brengen u naar de eerste etage.

Indeling appartement: entree, hal, afgesloten ruimte met aansluitpunten was-/droogapparatuur, toiletruimte en toegang tot de woonkamer met toegang tot het inpandige balkon (ochtend zon). Open keuken

met alle denkbare inbouwapparatuur. Badkamer met ligbad, douche en wastafel. Aan de achterzijde treft u twee slaapkamers aan.
Het appartement is afgewerkt met een PVC vloer v.v. vloerverwarming. De wanden zijn afgewerkt met wit sauswerk. Gordijnrailsen zijn aanwezig.

Er is een inpandige privé berging in de onderbouw.


De huurprijs is inclusief servicekosten van € 75,= per maand en exclusief G/W/L.

De huurperiode is minimaal 1 jaar
Inkomenseis is minimaal 3x de maandhuur, hiervan zal niet worden afgeweken
Borg: ter hoogte van minimaal 1 1/2e maand huur
Beschikbaar per december 2023
Gezamenlijke fietsenberging

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​