Grote Poellaan ong
1435 GA RIJSENHOUT

€ 550.000,- v.o.n.

Een unieke kans! Hier kunt u binnen de kaders van het bestemmingsplan uw eigen droomwoning realiseren! Dit woningbouwkavel van circa 1.620m2 groot, is kadastraal bekend als Sectie AM gemeente Haarlemmermeer perceelnummer 2100. Tevens heeft u de mogelijkheid om extra grond... Lees meer

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving
Een unieke kans! Hier kunt u binnen de kaders van het bestemmingsplan uw eigen droomwoning realiseren! Dit woningbouwkavel van circa 1.620m2 groot, is kadastraal bekend als Sectie AM gemeente Haarlemmermeer perceelnummer 2100. Tevens heeft u de mogelijkheid om extra grond bij dit kavel te kopen.

De locatie is gelegen aan de Grote Poellaan tussen huisnummer 3 en 7 in Rijsenhout. Rijsenhout ligt op één van de meest mooie en bijzondere plekken van Haarlemmermeer, aan de westoever van de Westeinderplassen. De Westeinderplassen, de Ringvaart en de glastuinbouw zijn verbonden aan de geschiedenis van het dorp. Het is een dorp met twee gezichten. Aan de ene kant het ontspannen wonen in een dijkdorpje aan de Ringvaart en aan de plas. Aan de andere kant het dorp in een dynamische omgeving waar glastuinbouw, luchtvaart, economie en infrastructuur dichtbij zijn. Met 10 minuten bent u op Schiphol en Amsterdam of Amstelveen bereikt u in een kwartier.

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan is te vinden op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met het planidentificatie nummer NL.IMRO.0994.BPGrysgrpoellaan-C001. Het plan is genaamd ''Grote Poellaan'' en vastgesteld op 2022-04-08. 

Op het perceel is de mogelijkheid om zelf binnen de kaders zoals opgenomen in bestemmingsplan een woning te (laten) realiseren.

In het opgestelde kavelpaspoort vindt u de belangrijkste informatie over de eisen vanuit het bestemmingsplan vereenvoudigd uitgewerkt. Het kavelpaspoort is te downloaden of u kunt alle informatie per mail aanvragen via nieuw-vennep@heemborgh.nl.

Levering van de kavel
De kavel wordt opgeleverd in de huidige staat waarin het zich thans bevindt (september 2022). Dit betekent dat de grond geschikt is voor de beoogde bestemming wonen met daarbij behorende tuin, erf, minimaal twee parkeerplaatsen en bijbehorende gebouwen. Er loopt een hoofdtracé voor de riolering en nutsvoorzieningen langs de kavel. U kunt dus direct aan de slag met de bouw van uw woning. Als koper dient u zelf de bouw- en huisaansluitingen van de riolering en nutsvoorzieningen te regelen. De gemeente Haarlemmermeer heeft aardgasloze aansluitingen geëist.

Bijzonderheden:
- Het realiseren van uw eigen droomwoning!
- Een kavel van 1.620 m2 met de mogelijkheid om extra grond bij te kopen (informeer naar de mogelijkheden bij de makelaar)
- Wonen nabij de Westeinderplassen
- De snelwegen A4 en A44 zijn gemakkelijk te bereiken
- Koper dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag van een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning)

Interesse?
Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor, Heemborgh Makelaars Nieuw-Vennep.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​