Heilige Geestweg 18a
2201 JS NOORDWIJK

€ 1.880,- p/m

In het gezellige winkelcentrum van Noordwijk-Binnen bieden wij een keurig afgewerkt 3-kamer appartement op de 2e verdieping met ruim terras (zuid-west ligging), parkeerplaats in de parkeerkelder en berging aan. Het appartementencomplex beschikt over een lift. Indeling begane grond: entree met... Lees meer

Kenmerken

Verhuurd

Omschrijving
In het gezellige winkelcentrum van Noordwijk-Binnen bieden wij een keurig afgewerkt 3-kamer appartement op de 2e verdieping met ruim terras (zuid-west ligging), parkeerplaats in de parkeerkelder en berging aan. Het appartementencomplex beschikt over een lift.

Indeling begane grond: entree met brievenbussen en bellentableau, afgesloten hal met lift en trapopgang.

Appartement gelegen op de 2e verdieping: entree, hal, twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met openslaande deuren naar het terras, bijkeuken met opstelplaats cv-ketel en aansluitpunten was-/droogmachine, toilet met fontein, luxe badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel. Ruime woonkamer met bergkast en een halfopen keuken v.v. koelkast, vrieskast, gasfornuis, afzuigkap, vaatwasmachine en combioven.

- Zonnig terras
- Volledig afgewerkte wanden
- U-vormige keuken v.v. alle denkbare inbouwapparatuur en een natuurstenen aanrechtblad.
- Luxe badkamer met douche, bad, wastafelmeubel en handdoekkenradiator
- Gehele appartement is v.v. een fraaie vloer en hoge witte plinten
- Appartement met op het terras middag- en avondzon v.v. houten vlonders

Beschikbaar per: 1 mei 2024
Minimale huurperiode: 1 jaar
Inkomenseis: minimaal 4x de huur (bruto)
Huurprijs is exclusief servicekosten (€ 70,= p.m.) en G/W/L/ en inclusief parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder.
Borg: ter hoogte van 2 maanden huur

Noordwijk ligt pal aan strand en zee, middenin de Duin- en Bollenstreek en is prima bereikbaar. Via de provinciale weg (N206) bent u in een mum van tijd in Leiden en Haarlem, maar ook bij de A44 richting Amsterdam en Den Haag. Het openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Er zijn voldoende busverbindingen naar Leiden, Den Haag, Haarlem en Schiphol. Ook is er een NS-station in het nabijgelegen Voorhout. Hierdoor is Noordwijk een ideaal uitgangspunt voor het bezoeken van interessante steden als Amsterdam, maar ook voor het maken van (strand)wandelingen, het bezichtigen van musea en het beoefenen van watersport.

Noordwijk beschikt over

alle dagelijkse voorzieningen. Er is voldoende medische basiszorg en er zijn verschillende onderwijsmogelijkheden. Zo zijn er meerdere kinderopvangvoorzieningen en basisscholen, evenals een school voor voortgezet onderwijs. Ook is er een grote diversiteit aan sportfaciliteiten, van voetbalvereniging tot golf club; van zeilvereniging tot zweefvliegclub. Voor elk wat wils. Omdat grote steden als Leiden en Den Haag zich in de nabijheid bevinden, zijn alle voorzieningen dichtbij.

Onze opdrachtgever hanteert voor de verhuur van dit appartement een “Transparantie selectieprocedure”:

Dit houdt het volgende in:

1.Wervingsfase
Hierin wordt door de verhuurder per wooncomplex en type woning een huurdersprofiel* opgesteld en wordt er, met behulp van de makelaar, gezocht naar woningzoekende die daaraan voldoen.

2.Beoordelingsfase
Hierin begint de door de verhuurder ingeschakelde makelaar met het beoordelen en selecteren van woningzoekendemiddels het inschrijfformulier voor een bezichtiging.

3.Bezichtigingsfase
Hierin vindt de bezichtiging van de woning plaats en wordt er vaak door de mogelijk nieuwe huurder extra informatie aangeleverd om te kijken of er voldaan wordt aan het huurdersprofiel*.

4.Selectiefase
•Na het verstrekken van de volledig gevraagde informatie en het voldoen aan de financiële eisen komt de kandidaat die hier als eerste aan voldoet voor de woning in aanmerking.
•Toewijzing geschiedt alleen op basis van de criteria conform het inschrijfformulier en wie het eerst komt.
•De afgevallen kandidaten worden geïnformeerd inclusief reden waarom zij het niet geworden zijn.
•Vervolgens komt er een overeenkomst tot stand bij wederzijds akkoord.

5.Verhuurfase
Hierin wordt de woning verhuurd. Onder deze fase wordt ook het beëindigen van de huurperiode en het afhandelen hiervan geschaard.

*Huurdersprofiel; de eisen die verhuurder stelt om in aanmerking te komen voor een woning.
Deze zijn terug te vinden op de site van de makelaar en op Funda (zie bovenstaande voorwaarden).

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​