Heilige Geestweg 18
2201 JS NOORDWIJK

€ 2.925,- p/m

Op één van de mooiste plekjes in de oude dorpskern van Noordwijk Binnen staat appartementencomplex ‘Hof van Noortwijck’. Heilige Geestweg 18 bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een woonoppervlakte van ca. 237 m2 excl. ca. 24 m2 terras. Het appartementencomplex... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Op één van de mooiste plekjes in de oude dorpskern van Noordwijk Binnen staat appartementencomplex ‘Hof van Noortwijck’.
Heilige Geestweg 18 bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een woonoppervlakte van ca. 237 m2 excl. ca. 24 m2 terras.

Het appartementencomplex beschikt over een parkeerkelder. In de parkeerkelder zijn er voor de bewoners twee fietsenbergingen. De privé berging is gelegen op de 1e verdieping. Het complex is voorzien van een liftinstallatie.

Indeling appartement: entree, ruime hal, garderobe, toiletruimte. Dubbele deuren naar de zeer ruime living (ca. 110 m2), grenzend aan de living treft u twee balkons aan, beiden bereikbaar middels openslaande deuren. Door de hoekligging van het appartement is de living heerlijk licht. Lichte keuken met diverse inbouwapparatuur te weten, vaatwasser, koel-/ vriescombinatie, afzuigschouw, spoelbak en kookplaat. Het appartement telt drie ruime slaapkamers allen met een eigen badkamer. Inpandige berging met opstelling cv-installatie, 120 liter warmwater boiler en aansluitingen voor de wasapparatuur.
Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling.
Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de oude Sint Jeroenskerk en het kerkplein. Het appartement beschikt naast de twee balkons grenzend aan de woonkamer ook over een terras gelegen aan de gemeenschappelijke binnentuin.

Aan de buitenkant ogen de appartementen traditioneel en passend binnen de historische context, aan de binnenzijde zijn ze uitgerust met de modernste voorzieningen

en hoogwaardige materialen. Het appartementencomplex bevindt zich boven het winkelcentrum van Noordwijk-Binnen.

Beschikbaar per: 1 februari 2021
Minimale huurperiode: 1 jaar
Inkomenseis: minimaal 4x de huur (bruto)
Huurprijs is exclusief servicekosten € 70,= per maand en exclusief gas/elektra/water.
Inclusief 2 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeerkelder.
Borg: ter hoogte van 2 maanden huur

Noordwijk ligt pal aan strand en zee, middenin de Duin- en Bollenstreek en is prima bereikbaar. Via de provinciale weg (N206) bent u in een mum van tijd in Leiden en Haarlem, maar ook bij de A44 richting Amsterdam en Den Haag. Het openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Er zijn voldoende busverbindingen naar Leiden, Den Haag, Haarlem en Schiphol. Ook is er een NS-station in het nabijgelegen Voorhout. Hierdoor is Noordwijk een ideaal uitgangspunt voor het bezoeken van interessante steden als Amsterdam, maar ook voor het maken van (strand)wandelingen, het bezichtigen van musea en het beoefenen van watersport.

Noordwijk beschikt over alle dagelijkse voorzieningen. Er is voldoende medische basiszorg en er zijn verschillende onderwijsmogelijkheden. Zo zijn er meerdere kinderopvangvoorzieningen en basisscholen, evenals een school voor voortgezet onderwijs. Ook is er een grote diversiteit aan sportfaciliteiten, van voetbalvereniging tot golf club; van zeilvereniging tot zweefvliegclub. Voor elk wat wils. Omdat grote steden als Leiden en Den Haag zich in de nabijheid bevinden, zijn alle voorzieningen dichtbij.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​