Vossepolder #319 ong
2181 WE HILLEGOM

€ 759.950,- v.o.n.

Altijd al willen wonen met uitzicht over de Ringvaart? Dit is je laatste kans! De bouw gaat definitief starten 2e kwartaal 2023. Wil je riant wonen op een prachtige locatie? Dan is deze 2 onder 1 kapwoning met een ruim woonoppervlakte... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Altijd al willen wonen met uitzicht over de Ringvaart? Dit is je laatste kans!

De bouw gaat definitief starten 2e kwartaal 2023.

Wil je riant wonen op een prachtige locatie? Dan is deze 2 onder 1 kapwoning met een ruim woonoppervlakte in de wijk Vossepolder precies wat je zoekt. De woningen hebben echt alles wat je hartje begeert: een beschutte achtertuin en een gezellige voortuin. Hier voelt wonen het hele jaar door als vakantie!

Veel woonplezier
Aan de zijkant van de woning bevindt zich de buitenberging. Via de hal met separaat toilet en meterkast loop je de woonkamer met

uitzicht op de achtertuin en het water binnen. De keuken aan de voorzijde van het huis is ruimtelijk en met de openslaande deuren verbind je de voortuin zo bij de keuken. Perfect voor familiediners, de maandelijkse eetclub of een borreltje in de zon.

Ruimtelijk leven
Via de trap in de hal bereik je de 1e verdieping met 3 slaapkamers, separaat toilet en badkamer met douche en dubbele wastafel. Nog een trap omhoog brengt je naar de 2e verdieping, waar een afgesloten berging is voor het aansluiten van de wasmachine. Wat je met de overige vierkante meters van deze ruime zolder doet, dat is aan jou.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​