Vossepolder #209 ong
2181 WE HILLEGOM

€ 499.950,- v.o.n.

Open dag zaterdag 18 maart tussen 11.00u en 13.00u. Kom je ook?? Op zaterdag 18 maart tussen 11:00 en 13:00 bieden wij geïnteresseerden de mogelijkheid om de wijk Vossepolder te verkennen tijdens een rondleiding. Je kunt in gesprek gaan met de aannemer... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Open dag zaterdag 18 maart tussen 11.00u en 13.00u.

Kom je ook??

Op zaterdag 18 maart tussen 11:00 en 13:00 bieden wij geïnteresseerden de mogelijkheid om de wijk Vossepolder te verkennen tijdens een rondleiding. Je kunt in gesprek gaan met de aannemer en makelaar en ook een financieel adviseur van de Rabobank zal aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden. Schrijf je in voor de open dag en ontdek alles wat deze prachtige wijk te bieden heeft.

Tijdens de open dag kun je verwachten:
-Een rondleiding door de wijk
-Beleef Vossepolder door de ogen van de architect
-Een kijkje in een vergelijkbare woning en appartement in aanbouw
-Stel jouw vragen over de woning aan de aannemer
-Ga in gesprek met de makelaar en krijg antwoord op al jouw vragen
-Bespreek jouw financiële vragen met een financieel adviseur van de Rabobank
-Beleef als eerste Vossepolder fase 2 in virtual reality

-------

De laatste appartementen van Vossepolder zijn nog

beschikbaar!

Thuiskomen voelt bij deze woning in de wijk Vossepolder iedere dag weer goed. De appartementen hebben rode gevelstenen, hoge ramen en een ruim balkon of zonneterras.

Kom binnen
De hoofdentree biedt toegang tot de overzichtelijke hal. Direct naast de voordeur bevindt zich een separaat toilet, meterkast en technische ruimte met plek voor de wasmachine. De hoofdslaapkamer met hoge ramen en badkamer met douche en wastafel bevinden zich aan de achterzijde van het appartement en zijn beide te bereiken via de hal. Daarnaast beschikt dit appartement over een fijne tweede slaapkamer.

Comfortabel wonen
Via de deur naar het woongedeelte bereik je de lichte, open keuken en woonkamer die gezellig in elkaar overlopen. Een knusse plek voor jullie tweetjes of voor een etentje met vrienden. Het balkon of terras bereik je via de openslaande deuren, waar het in de middag- of avondzon met een glaasje wijn en borrelplank heerlijk toeven is.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​