Vossepolder #205 ong
2181 WE HILLEGOM

€ 497.950,- v.o.n.

Laatste kans om in de Vossepolder te kunnen wonen! Thuiskomen voelt bij deze woning in de wijk Vossepolder iedere dag weer goed. De appartementen hebben rode gevelstenen, hoge ramen en een ruim balkon of zonneterras. Kom binnen De hoofdentree biedt toegang tot de... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Laatste kans om in de Vossepolder te kunnen wonen!

Thuiskomen voelt bij deze woning in de wijk Vossepolder iedere dag weer goed. De appartementen hebben rode gevelstenen, hoge ramen en een ruim balkon of zonneterras.

Kom binnen
De hoofdentree biedt toegang tot de overzichtelijke hal. Direct naast de voordeur bevindt zich een separaat toilet, meterkast en technische ruimte met plek voor de wasmachine. De hoofdslaapkamer met hoge ramen en badkamer met douche en wastafel bevinden zich aan de

achterzijde van het appartement en zijn beide te bereiken via de hal. Daarnaast beschikt dit appartement over een fijne tweede slaapkamer.

Comfortabel wonen
Via de deur naar het woongedeelte bereik je de lichte, open keuken en woonkamer die gezellig in elkaar overlopen. Een knusse plek voor jullie tweetjes of voor een etentje met vrienden. Het balkon of terras bereik je via de openslaande deuren, waar het in de middag- of avondzon met een glaasje wijn en borrelplank heerlijk toeven is.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​