Vossepolder #110 ong
2181 WE HILLEGOM

€ 868.735,- v.o.n.

Laatste woningen in nieuwbouwwijk Vossepolder beschikbaar. Oplevering 3e kwartaal 2024 gepland. Deze woning wordt casco opgeleverd. Hierdoor heb je zelf de mogelijkheid om je keuken, badkamer(s) en toilet(ten) naar eigen wens en smaak te realiseren. Als je een gevoel van... Lees meer

Kenmerken

Onder optie

Omschrijving
Laatste woningen in nieuwbouwwijk Vossepolder beschikbaar. Oplevering 3e kwartaal 2024 gepland.

Deze woning wordt casco opgeleverd. Hierdoor heb je zelf de mogelijkheid om je keuken, badkamer(s) en toilet(ten) naar eigen wens en smaak te realiseren.

Als je een gevoel van ruimte en vrijheid nastreeft, dan zit je met deze vrijstaande waterwoning in de wijk Vossepolder goed. Deze fraaie woning met een groot woonoppervlakte is prachtig gelegen, de vrije ligging staat garant voor maximaal woonplezier. De achtertuin grenst direct aan het water. Hier is thuiskomen en -zijn het hele jaar door genieten!

Royaal wonen
De buitenberging biedt veel opslagruimte.

Via de hal met separaat toilet en meterkast loop je het woongedeelte binnen. De woonkamer met uitzicht op de voortuin is door de hoge ramen en dubbele deuren heerlijk licht. Aan de achterzijde van het huis bevindt zich de woonkeuken met openslaande deuren naar het terras aan het water.

Ruimte voor iedereen
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een separaat toilet en badkamer met douche en dubbele wastafel. De master bedroom heeft ruimte voor een inloopkast en kijkt - net als de woonkamer - uit over de achtertuin en het water. Op de 2e verdieping is een 4e slaapkamer, veel bergruimte en een technische ruimte voor de wasmachine en droger.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​