Vossepolder #109 ong
2181 WE HILLEGOM

€ 834.950,- v.o.n.

Open dag zaterdag 18 maart tussen 11.00u en 13.00u. Kom je ook?? Op zaterdag 18 maart tussen 11:00 en 13:00 bieden wij geïnteresseerden de mogelijkheid om de wijk Vossepolder te verkennen tijdens een rondleiding. Je kunt in gesprek gaan met de aannemer... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Open dag zaterdag 18 maart tussen 11.00u en 13.00u.

Kom je ook??

Op zaterdag 18 maart tussen 11:00 en 13:00 bieden wij geïnteresseerden de mogelijkheid om de wijk Vossepolder te verkennen tijdens een rondleiding. Je kunt in gesprek gaan met de aannemer en makelaar en ook een financieel adviseur van de Rabobank zal aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden. Schrijf je in voor de open dag en ontdek alles wat deze prachtige wijk te bieden heeft.

Tijdens de open dag kun je verwachten:
-Een rondleiding door de wijk
-Beleef Vossepolder door de ogen van de architect
-Een kijkje in een vergelijkbare woning en appartement in aanbouw
-Stel jouw vragen over de woning aan de aannemer
-Ga in gesprek met de makelaar en krijg antwoord op al jouw vragen
-Bespreek jouw financiële vragen met een financieel adviseur van de Rabobank
-Beleef als eerste Vossepolder fase 2 in virtual reality

-------

Als je een gevoel van ruimte en vrijheid nastreeft, dan zit je met deze vrijstaande

waterwoning in de wijk Vossepolder goed. Deze fraaie woning met een groot woonoppervlakte is prachtig gelegen, de vrije ligging staat garant voor maximaal woonplezier. De achtertuin grenst direct aan het water. Hier is thuiskomen en -zijn het hele jaar door genieten!

Royaal wonen
De buitenberging biedt veel opslagruimte. Via de hal met separaat toilet en meterkast loop je het woongedeelte binnen. De woonkamer met uitzicht op de voortuin is door de hoge ramen en dubbele deuren heerlijk licht. Aan de achterzijde van het huis bevindt zich de woonkeuken met openslaande deuren naar het terras aan het water.

Ruimte voor iedereen
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een separaat toilet en badkamer met douche en dubbele wastafel. De master bedroom heeft ruimte voor een inloopkast en kijkt - net als de woonkamer - uit over de achtertuin en het water. Op de 2e verdieping is een 4e slaapkamer, veel bergruimte en een technische ruimte voor de wasmachine en droger.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​