Vossepolder #109 ong
2181 WE HILLEGOM

€ 823.735,- v.o.n.

Wil je dit najaar in je nieuwbouwwoning wonen? Dan is dit je kans! Prognose oplevering augustus/september 2024. Deze woning wordt casco opgeleverd. Hierdoor heb je zelf de mogelijkheid om je keuken, badkamers en toiletten naar eigen wens en smaak te realiseren.... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Wil je dit najaar in je nieuwbouwwoning wonen? Dan is dit je kans! Prognose oplevering augustus/september 2024.

Deze woning wordt casco opgeleverd. Hierdoor heb je zelf de mogelijkheid om je keuken, badkamers en toiletten naar eigen wens en smaak te realiseren.

Als je een gevoel van ruimte en vrijheid nastreeft, dan zit je met deze vrijstaande waterwoning in de wijk Vossepolder goed. Deze fraaie woning met een groot woonoppervlakte is prachtig gelegen, de vrije ligging staat garant voor maximaal woonplezier. De achtertuin grenst direct aan het water. Hier is thuiskomen en -zijn het hele jaar door genieten!

Royaal wonen
De buitenberging biedt veel opslagruimte. Via de hal met separaat toilet

en meterkast loop je het woongedeelte binnen. De woonkamer met uitzicht op de voortuin is door de hoge ramen en dubbele deuren heerlijk licht. Aan de achterzijde van het huis bevindt zich de woonkeuken met openslaande deuren naar het terras aan het water.

Ruimte voor iedereen
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een separaat toilet en badkamer met mogelijkheid voor douche, dubbele wastafel en ligbad. De master bedroom heeft ruimte voor een inloopkast en kijkt - net als de woonkamer - uit over de achtertuin en het water. Op de 2e verdieping is een 4e slaapkamer, 2e badkamer, 5e kamer en een technische ruimte voor de wasmachine en droger en opstelplaats voor de warmtepomp.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​