Leidsestraat 122(#2)
2182 DS HILLEGOM

€ 465.000,- v.o.n.

Laatste appartementen beschikbaar! Op de plek Leidsestraat 122, waar een karakteristieke bollenschuur staat, wordt deze getransformeerd door bouwbedrijf Schuit te Hillegom naar 6 ruime appartementen, gelegen midden in de Bollenstreek. Achter de karakteristieke bollenschuur wordt een appartementencomplex met 9 startersappartementen gerealiseerd. De indeling... Lees meer

Kenmerken

Verkocht

Omschrijving
Laatste appartementen beschikbaar!

Op de plek Leidsestraat 122, waar een karakteristieke bollenschuur staat, wordt deze getransformeerd door bouwbedrijf Schuit te Hillegom naar 6 ruime appartementen, gelegen midden in de Bollenstreek.
Achter de karakteristieke bollenschuur wordt een appartementencomplex met 9 startersappartementen gerealiseerd.

De indeling van dit nog nieuw te bouwen appartement is als volgt:

Entree met bellentableau.
Hal met meterkast en garderoberuimte en slaapkamer aan achterzijde. De woonkamer met open keuken is over de gehele lengte van het appartement en heeft een lengte van maar liefst 11 meter. Middels de woonkamer

is de tuin aan de voorzijde te bereiken. 
Voor de keuken is de mogelijkheid om deze geheel naar eigen smaak in te richten. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd. en is ruim 12m2 groot. 
In de hal bevindt zich tevens een apart toilet met fontein, badkamer met inloopdouche en technische ruimte met opstelplaats voor de c.v. combiketel alsmede wasmachine- en droger aansluiting. 

Het appartement heeft een eigen berging gelegen naast het appartementencomplex en een eigen parkeerplaats en wordt opgeleverd met keuken, sanitair en tegelwerk.

Prognose start bouw: 2e kwartaal 2023
Prognose oplevering: 2e kwartaal 2024.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​