Hoofdstraat 125B
2182 EN HILLEGOM

€ 350.000,- k.k.

Wil je je eigen smaak aan de keuken en badkamer geven van je nieuwe appartement, maar niet het gehele appartement willen renoveren? Dan is dit je kans! In de Hoofdstraat bieden wij dit gerenoveerde ruime 3-kamer appartement te koop aan.... Lees meer

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving
Wil je je eigen smaak aan de keuken en badkamer geven van je nieuwe appartement, maar niet het gehele appartement willen renoveren?

Dan is dit je kans! In de Hoofdstraat bieden wij dit gerenoveerde ruime 3-kamer appartement te koop aan.

Het appartement wordt casco opgeleverd. Hierdoor kan je nog je gehele eigen smaak in de keuken en sanitair en de aankleding van je appartement leggen.

De indeling is als volgt:

Entree, hal met toilet (casco opgeleverd) en toegang tot de ruime woonkamer aan de voorzijde van de Hoofdstraat gelegen met opstelplaats voor open keuken. In de open keuken zijn de aansluitingen voor de diverse apparatuur reeds geïnstalleerd.

Badkamer (casco opgeleverd) heeft voldoende ruimte voor een inloopdouche en wastafel. In de technische ruimte is de opstelplaats voor de warmtepomp en de wasmachine en droger opstelling. Aan de achterzijde van het appartement zijn 2 ruime slaapkamers gerealiseerd.

Casco oplevering:

Dit appartement is recent gerenoveerd en wordt casco opgeleverd. Hierdoor heb je nog de vrijheid om je appartement naar eigen smaak in te richten.

Berging:

Gezamenlijke fietsenberging op de begane grond.

VvE:

De Vereniging van Eigenaren is opgericht, staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel

en heeft een lopende opstalverzekering. Er zijn nog geen servicekosten voor de VvE bekend. Deze worden in overleg met de kopers van de bovenwoning bepaald.

Bijzonderheden:

- Recent gerenoveerd.
- Vernieuwde meterkast met voldoende groepen.
- Verwarming door middel van lucht warmtepomp.
- 2 Slaapkamers.
- Kleine Vereniging van Eigenaren waar de servicekosten nog moeten worden bepaald.
- Centraal gelegen in het centrum van Hillegom.
- Oplevering in overleg.

Maak snel een afspraak om dit appartement te bezichtigen!

Hillegom:

Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​