Henri Dunantplein 40
2181 EM HILLEGOM

€ 1.209,- p/m

In de dorpskern van Hillegom gelegen keurig 3-kamer appartement met een ruim balkon en een berging en parkeerplaats in de ondergelegen kelder. Het appartement heeft een levendig uitzicht op het binnenplein. Indeling: Begane grond: afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau. Lift... Lees meer

Kenmerken

Verhuurd

Omschrijving
In de dorpskern van Hillegom gelegen keurig 3-kamer appartement met een ruim balkon en een berging en parkeerplaats in de ondergelegen kelder. Het appartement heeft een levendig uitzicht op het binnenplein.

Indeling:

Begane grond: afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau. Lift en trap naar zowel de 1e verdieping als de ondergelegen parkeerkelder. In de parkeerkelder beschikt u over een privé stallingsplaats en een eigen berging.

Indeling appartement: entree, hal, berging met opstelplaats CV-ketel en wasmachineaansluiting. Vrij hangend toilet met fontein, ruime badkamer met inloopdouche en wastafel. Twee slaapkamers en een zeer ruime woonkamer met open keuken (2019) voorzien van een kookplaat, koelkast, vrieskast, combioven en motorloze afzuigkap. Balkon op het noordwesten met middag- en avondzon.

Huurvoorwaarden:

-Minimale huurperiode 1 jaar
-Inkomenseis: minimaal 4 keer de huur (bruto)
-Huurprijs is exclusief G/W/L en servicekosten € 90,= p.m. en inclusief een stallingsplaats in de ondergelegen parkeerkelder.
-Borg: ter hoogte van minimaal 2 maanden huur

Beschikbaarheid: per 01-02-2024

Onze opdrachtgever hanteert voor de verhuur van dit appartement een “Transparantie selectieprocedure”:

Dit houdt het volgende in:

1.Wervingsfase
Hierin wordt door de verhuurder per wooncomplex en type

woning een huurdersprofiel* opgesteld en wordt er, met behulp van de makelaar, gezocht naar woningzoekende die daaraan voldoen.

2.Beoordelingsfase
Hierin begint de door de verhuurder ingeschakelde makelaar met het beoordelen en selecteren van woningzoekendemiddels het inschrijfformulier voor een bezichtiging.

3.Bezichtigingsfase
Hierin vindt de bezichtiging van de woning plaats en wordt er vaak door de mogelijk nieuwe huurder extra informatie aangeleverd om te kijken of er voldaan wordt aan het huurdersprofiel*.

4.Selectiefase
•Na het verstrekken van de volledig gevraagde informatie en het voldoen aan de financiële eisen komt de kandidaat die hier als eerste aan voldoet voor de woning in aanmerking.
•Toewijzing geschiedt alleen op basis van de criteria conform het inschrijfformulier en wie het eerst komt.
•De afgevallen kandidaten worden geïnformeerd inclusief reden waarom zij het niet geworden zijn.
•Vervolgens komt er een overeenkomst tot stand bij wederzijds akkoord.

5.Verhuurfase
Hierin wordt de woning verhuurd. Onder deze fase wordt ook het beëindigen van de huurperiode en het afhandelen hiervan geschaard.

*Huurdersprofiel; de eisen die verhuurder stelt om in aanmerking te komen voor een woning.
Deze zijn terug te vinden op de site van de makelaar en op Funda (zie bovenstaande voorwaarden).

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​