Molenstraat 45
2171 GM SASSENHEIM

€ 595.000,- k.k.

Welkom in deze prachtige woning, gelegen op een ruim perceel en in een rustige straat aan de rand van het centrum. Deze woning combineert moderne wooncomfort met veel authentieke details. De aangebouwde garage en ruime, uitgebouwde woonkamer met sfeervolle erker... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Welkom in deze prachtige woning, gelegen op een ruim perceel en in een rustige straat aan de rand van het centrum. Deze woning combineert moderne wooncomfort met veel authentieke details. De aangebouwde garage en ruime, uitgebouwde woonkamer met sfeervolle erker maken dit huis perfect voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar extra ruimte.

Met alle voorzieningen op loopafstand – van winkels en scholen tot openbaar vervoer – geniet u hier van het gemak van wonen vlakbij het centrum, zonder in te boeten op rust en privacy.

Indeling: entree, meterkast, toilet met fonteintje en garderobe.

Sfeervolle woonkamer met erker en uitbouw aan de achterzijde, wat direct opvalt is de natuurlijke lichtinval. U heeft hier zicht op de achtertuin, welke te bereiken is middels een schuifpui. De sfeer wordt compleet gemaakt door een zeer fraaie imposante marmeren schouw en de visgraat houten vloer.

De keuken is het middelpunt van deze woning, een speelse opstelling met veel kastruimte en een schouw alwaar de kookunit in is opgesteld. Een groot zijraam zorgt ook hier voor voldoende lichtinval. Tot uw beschikking heeft u aan inbouwapparatuur een vaatwasser, 4-pits keramische kookplaat, afzuiging is in de schouw geplaatst, oven en een koel/vriescombinatie welke in een nis is geplaatst.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. Er is een slaapkamer aan de achterzijde van de woning, deze kamer is voorzien van een inbouwkast. De moderne badkamer treft u ook aan de achterzijde, hier heeft u het gemak van een ligbad, inloopdouche, dubbel

wastafelmeubel en een toilet. De kleuren zijn neutraal en in het plafond zijn er inbouwspots geplaatst.
De overige twee slaapkamers treft u aan de voorzijde, waaronder de hoofdslaapkamer ook voorzien van een inbouwkast. De derde kleinere kamer kan perfect dienst doen als kinderkamer of thuiswerk ruimte, momenteel in gebruik als inloopkast.

Zolderverdieping: dakkapel aan de zijzijde geplaatst voor extra ruimte, twee dakramen voor voldoende natuurlijke lichtinval. Deze ruimte kan worden opgesplitst in twee kamers door de indeling aan te passen.

De garage is zowel van buitenaf als via de aanbouw bereikbaar. Hier bevindt zich de opstelling voor de wasmachine, droger en cv-ketel. De garage heeft openslaande deuren naar de zijtuin. Tevens past er een auto in de garage.

Zowel de voor- als achtertuin zijn voorzien van diverse beplanting. De achtertuin heeft een besloten karakter, wat zorgt voor een fijn gevoel van privacy.
De voortuin biedt de mogelijkheid om een eigen oprit te realiseren.

De woning ligt op een paar minuten loop afstand van het gezellige centrum van Sassenheim en het prachtige park "Rusthoff". Sassenheim biedt een verscheidenheid aan winkels, scholen, sportverenigingen, supermarkten, etc.. Daarnaast zijn alle uitvalswegen richten Amsterdam, Leiden en Den Haag snel te bereiken.

Algemeen:
8 zonnepanelen
Buiten schilderwerk augustus 2024
Spouwmuurisolatie 2023
Op de begane grond en eerste verdieping is er in 2023 HR++ glas geplaatst
HR parels in de kruipruimte toegepast
Wanden en plafonds voorzien van glad stucwerk

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​