Troelstralaan 21
2181 VE HILLEGOM

€ 519.000,- k.k.

Volledig gemoderniseerde tussenwoning, geheel stijlvol afgewerkt en geheel verduurzaamd, het nieuwe energielabel wordt A! De woning is in 2023 voorzien van vloerisolatie en dakisolatie, gevelisolatie uit 2020, de woning is ook voorzien van hoogwaardig HR+++ glas. Deze hele woning is... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Volledig gemoderniseerde tussenwoning, geheel stijlvol afgewerkt en geheel verduurzaamd, het nieuwe energielabel wordt A!

De woning is in 2023 voorzien van vloerisolatie en dakisolatie, gevelisolatie uit 2020, de woning is ook voorzien van hoogwaardig HR+++ glas. Deze hele woning is volledig gemoderniseerd en verduurzaamd en helemaal klaar voor de toekomst!

Deze prachtige tussenwoning biedt alles wat u zoekt: ruime kamers, een lichte en open leefruimte, een nieuwe keuken en badkamer en luxe afwerkingen. De woning is gelegen in een rustige, ruim opgezette wijk op loopafstand van het centrum, scholen en diverse voorzieningen. Mis deze unieke kans niet – plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek uw nieuwe droomhuis!

De royale breedtemaat van bijna 6 meter zorgt voor een ruimtelijk gevoel in elke kamer. Het huis grenst aan een (garage)plein aan de achterzijde, een ideale speelplek voor kinderen.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst in de uitgebouwde entree valt meteen de moderne afwerking op. De hal geeft toegang tot de meterkast en het vrijhangend toilet met fontein in een stijlvolle, moderne kleurstelling. De ruime, lichte woonkamer met fraaie houten vloerafwerking biedt een warme en uitnodigende sfeer. De moderne open keuken in U-opstelling met semi-kookeiland is een droom voor iedere thuiskok. De keuken is vernieuwd in 2023 en is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met interne afzuiging, vaatwasmachine, koel-/vriescombinatie en een oven. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de trapkast met vele opbergmogelijkheden. Vanuit de woonkamer en keuken is de zonnige achtertuin te bereiken.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u de overloop die toegang biedt tot twee ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is vergroot en beschikt over een royale inloopkast. De moderne badkamer uit 2019 aan de achterzijde is een ware spa-ervaring met een inloopdouche met glazen wanden, vrijhangend toilet, vrijstaand ligbad en dubbele wastafel met meubel en mechanische ventilatie.

2e

verdieping:
De vaste trap leidt naar de tweede verdieping, waar een overloop met dakvenster zich bevindt. Hier treft u een tweede badkamer aan de achterzijde met inloopdouche, vrijhangend toilet en wastafel. In de badkamer bevindt zich ook de CV-ketel (Nefit 2010) en wasmachine/droger opstelling. De verdieping beschikt over dubbele dakkapellen aan zowel de voor- als achterzijde, die zorgen voor veel natuurlijk licht en een extra "3e" slaapkamer. Deze gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming.

Tuin:
De achtertuin is een oase van rust en gemak, met een ruime, uitgebouwde stenen berging en een fraaie overdekte buitenruimte die geheel afsluitbaar is met geheel glazen pui en openslaande deuren. Deze veranda is perfect voor gezellige avonden met elektrische verwarming en een houtkachel. De aan de achtergevel bevestigde glazen overkapping biedt een luxe buitenkeuken, compleet met water en elektra.

Bijzonderheden:
- Ruime stenen berging met geheel afsluitbare luxe veranda;
- Op loopafstand van het centrum;
- Dubbele dakkapel op de tweede verdieping en voorzien van vloerverwarming op deze verdieping;
- Volledig geïsoleerd, hiermee zal de woning met een nieuwe berekening en inspectie energielabel A bezitten;
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen en nieuw glas;
- De gehele woning is uitgerust met nieuwe houten binnendeuren.

Hillegom:
Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​