Kwekersweg 20
2171 DX SASSENHEIM

€ 475.000,- k.k.

Heerlijke ruime eengezinswoning met serre en parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning ligt op loopafstand van het centrum, treinstation, scholen, sportverenigingen en zwembad. Het centrum van Sassenheim heeft een verscheidenheid aan winkels, horeca gelegenheden, speciaal zaken en natuurlijk de weekmarkt op... Lees meer

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving
Heerlijke ruime eengezinswoning met serre en parkeergelegenheid op eigen terrein.
De woning ligt op loopafstand van het centrum, treinstation, scholen, sportverenigingen en zwembad. Het centrum van Sassenheim heeft een verscheidenheid aan winkels, horeca gelegenheden, speciaal zaken en natuurlijk de weekmarkt op donderdag.

Entree, garderobe, meterkast, toilet met fonteintje. Vanuit de gang heeft u toegang tot de woonkamer en middels een vaste trap bereikt u de 1e verdieping.
Heerlijke lichte woonkamer met een aangebouwde serre welke is voorzien van elektrische zonwering aan de buitenzijde, aan de binnenzijde is er ook zonwering aanwezig deze is handmatig te bedienen. De woonkamer is ruim met een praktische provisiekast onder de trap. Middels een schuifpui in de serre bereikt u de achtertuin.
De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is van alle gemakken voorzien te weten: koelkast, combi-magnetron, vaatwasser, gasfornuis en een 10 liter boiler.

1e verdieping: overloop, badkamer met toilet, douchecabine, wasmachine aansluiting, wastafelmeubel en mechanische ventilatie. Op deze verdieping treft u 3 slaapkamers waarvan er twee aan de achterzijde zijn gesitueerd en één aan de voorzijde. De gehele eerste verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer.

2e verdieping: voorzolder met wastafel en omvormer zonnepanelen.

Er zijn hier twee ruime inbouwkasten aanwezig en in een van deze kasten treft u de opstelling van de cv-ketel. Een dakraam zorgt voor de lichtinval.
4e ruime slaapkamer met dakkapel aan de voorzijde, achterzijde is voorzien van een dakraam, lichte laminaatvloer en veel bergruimte achter de knieschotten.
Er is een vliering aanwezig welke bereikbaar is middels een losse trap.

De berging bevindt zich aan de voorzijde van de woning.
De zonnige achtertuin zuidoosten met vijver.

Algemeen:
*Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats, of uw elektrische auto op eigen terrein opladen?
*Kunststof kozijnen
*Horren in de openslaande ramen en schuifpui
*11 zonnepanelen
*Sedumdak op de Schuur en voordeur luifel
*Screens aan de achterzijde 1e verdieping


Sassenheim ligt in de Duin- en Bollenstreek en is zeer goed bereikbaar. Via de A-44 bent u in een mum van tijd in Leiden, Den Haag, Amsterdam en Haarlem. Het openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Er zijn voldoende busverbindingen naar Leiden, Den Haag, Haarlem en Schiphol. Ook is er een treinstation en beschikt Sassenheim over alle dagelijkse voorzieningen. Er is voldoende medische basiszorg en er zijn verschillende onderwijsmogelijkheden. Zo zijn er meerdere kinderopvangvoorzieningen en basisscholen, evenals een school voor voortgezet onderwijs. Ook is er een grote diversiteit aan sportfaciliteiten.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​