Teijlingerlaan 13
2171 CB SASSENHEIM

€ 1.275.000,- k.k.

Op een van de mooiste locaties van Sassenheim bieden wij een karakteristieke en verduurzaamde (energielabel A) Villa aan met een ruime voortuin en een zeer diepe en zonnige (ZW) gelegen achtertuin met bergingen, ruime garage en achterom. De woning ligt... Lees meer

Kenmerken

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving
Op een van de mooiste locaties van Sassenheim bieden wij een karakteristieke en verduurzaamde (energielabel A) Villa aan met een ruime voortuin en een zeer diepe en zonnige (ZW) gelegen achtertuin met bergingen, ruime garage en achterom.

De woning ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Sassenheim met een breed winkelbestand en verschillende horecagelegenheden. Binnen enkele minuten lopen bereikt u de ruïne van Teylingen. De woning is centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Amsterdam Den Haag en Leiden. Ook de treinstations van Sassenheim en Voorhout zijn op de fiets gemakkelijk bereikbaar.

Deze fraaie in 2011 geheel gerenoveerde karakteristieke 30-er jaren villa met de naam ‘Nieuw Teylingen’ heeft parkeergelegenheid op eigen terrein voor twee auto’s. In de ruime garage met elektrische openslaande deuren is tevens plek voor twee auto's. De tuin is prachtig aangelegd met meerdere terrassen en veel groen. Volledig passend bij de architectuur van het huis.

Indeling:
Begane grond: Ruime hal met garderobekast, kelderkast en toilet met fonteintje. Werkkamer met vaste kast en meterkast gesitueerd aan de voorzijde van het huis.

Royale woonkamer en suite met erker, eikenhouten vloer, schuifdeuren met ingebouwde kasten, houtkachel (gas) en vanuit de eetkamer openslaande deuren naar het terras en de tuin. De keuken welke aan de achterzijde van het huis naast de eetkamer is gesitueerd is uitgevoerd met een granieten werkblad, koelkast, vrieskast, Falcon fornuis met twee ovens

en een warmhoudlade, dubbele spoelbak met Quooker, combioven een vaatwasmachine en een loopdeur naar de achtertuin. De plafonds zijn glad gestuukt en v.v. inbouwspots. De vloertegels in hal en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.

1e Etage: Overloop met toegang tot de 1e badkamer met douche, toilet en wastafel en de (slaap)kamers. Royale hoofdslaapkamer met dubbele deuren naar dakterras en ruime privé (2e) badkamer met douche, design handdoekradiator, wastafel met twee kranen, toilet, ligbad met whirlpool functie en dubbele deuren naar het terras. De tweede slaapkamer en de waskamer met veel bergruimte en aansluitpunten was-/droogapparatuur zijn aan de voorzijde gesitueerd.

2e Etage: Vaste trap naar de zolder met een grote open ruimte alwaar genoeg ruimte is voor een extra kamer of een werkhoek. Tevens zijn hier de technische installaties zoals CV, binnen unit warmtepomp en ventilatiesysteem geplaatst en toegang tot de slaapkamer.

De landelijk modern aangelegde tuin is werkelijk een lust voor het oog. Borders met veel bloemen, planten en fruitbomen. Twee ruime terrassen (2023) waarvan één overdekt met dak platanen zorgen ervoor dat het in deze tuin goed vertoeven is in de zon óf juist schaduw.

Bijzonderheden:
- Energielabel A!
- Airconditioning
- Warmtepomp (2024)
- 22 zonnepanelen (12 uit 2015 en 10 uit 2022)
- Cv-installatie 2011
- Oplaadpunt voor het opladen van een elektrische auto
- Geïsoleerde wanden
- Nagenoeg geheel v.v. dubbel glas
- Dakisolatie
- Glad gestuukte plafonds

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​