Victoriberg 87
2211 DM NOORDWIJKERHOUT

€ 515.000,- k.k.

Royale woning met aantrekkelijke ligging nabij het centrum! Deze goed onderhouden en ruime woning is gebouwd in 1980 en beschikt over een aantrekkelijke aanbouw aan zowel de voor- als achterzijde. De woning heeft een woonoppervlak van circa 132 m2 en is... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Royale woning met aantrekkelijke ligging nabij het centrum!

Deze goed onderhouden en ruime woning is gebouwd in 1980 en beschikt over een aantrekkelijke aanbouw aan zowel de voor- als achterzijde.
De woning heeft een woonoppervlak van circa 132 m2 en is gelegen op een perceel eigen grond van 134 m2.
De woning beschikt over een voortuin en een zonnige - op het zuidoosten gesitueerde - tuin aan de achterzijde. Achter in de tuin is een ruime houten berging geplaatst met daarnaast de toegang tot een kindvriendelijk binnenterrein met speelplek. Daarnaast is nabij de woning voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De woning heeft een gunstige situering ten opzichte van het gezellige centrum van Noordwijkerhout en alsmede ten opzichte van voorzieningen, scholen en een uitgebreid winkelbestand.
Gunstig gelegen ten opzichte van duinen en strand; N206 op korte afstand met goede verbindingen richting Leiden en Haarlem.

De indeling van deze royale woning is als volgt:

Begane grond:
Entree met luifel, ruime hal met een praktische trapkast en de meterkast. Vanuit de woonkamer een glasdeur met toegang tot de woonkamer en keuken. De heerlijk 'lichte' woonkamer met aan voorzijde een 'speelse' erker met een leuk zicht naar buiten. Aan achterzijde bevindt zich de open keuken, uitgevoerd met een lichtgrijze keukeninrichting, geplaatst in hoekopstelling en voorzien van diverse ingebouwde apparatuur. Vanuit de keuken een glasdeur naar een tochtportaal en tweede hal met toilet met fonteintje en buitendeur met toegang tot de tuin.
Vanuit de tweede hal een

trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop, aan de voorzijde 1 ruime slaapkamer alsmede een 2e slaapkamer. Aan de achterzijde bevinden zich een royale 3e slaapkamer alsmede de badkamer. Deze luxe uitgevoerde badkamer is in 2023 geheel vernieuwd en uitgevoerd met een (stoom)douchecabine met glazen scherm, vaste wastafel met meubel en een 2e toilet met vrij hangend closet. Het sanitair is wit en zwart gekleurd en een combinatie van licht en antraciet gekleurd tegelwerk, compleet met designradiator en spiegel met verwarming en ledverlichting.
Vanaf de overloop een vaste open trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Overloop met opstelplaats van CV-combiketel (Nefit HR 2023), een wasmachine-aansluiting en bergruimte onder het dakvlak. Verder bevindt zich op deze verdieping een riante 4e slaapkamer (voorheen 2 slaapkamers en eenvoudig weer te splitsen), voorzien van een brede dakkapel aan de voorzijde, een groot dakvenster aan de achterzijde alsmede de nodige bergruimte onder het dakvlak.

Bijzonderheden:
- Begane grond is voorzien van een lichte plavuizen vloer met vloerverwarming.
- 1e en 2e verdieping afgewerkt met een laminaatvloer.
- In de badkamer is ingebouwde verlichting middels spots aangebracht.
- Meterkast in in 2023 vernieuwd en bestaat uit 9 groepen en 2 aardlekschakelaars.
- Buitenkraan aan de achterzijde aanwezig.
- Tuin aan achterzijde in 2022 onderhoudsvriendelijk aangelegd met o.a. sierbestrating en afgesloten middels degelijke schuttingen welke recent zijn vernieuwd en stalen hek aan achterzijde.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​