Vijf Meiplein 14
2321 BP LEIDEN

€ 285.000,- k.k.

Heerlijk licht appartement met zonnig balkon op het zuiden! Dit 3-kamerappartement is gelegen op de 3e verdieping, heeft een oppervlak van ca. 61 m2 alsmede een berging op de begane grond. Het appartement maakt een lichte indruk door de situering en... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Heerlijk licht appartement met zonnig balkon op het zuiden!

Dit 3-kamerappartement is gelegen op de 3e verdieping, heeft een oppervlak van ca. 61 m2 alsmede een berging op de begane grond.
Het appartement maakt een lichte indruk door de situering en beschikt over een aantrekkelijk balkon met een oppervlakte van ca. 9 m2 met een uitstekende zonligging op het zuiden waardoor de gehele dag van de zon genoten kan worden.

Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig appartementengebouw van 6 woningen op de verdieping en 2 winkels op de begane grond. Dit gebouw is gelegen op een aantrekkelijke en centrale locatie aan het Vijf Meiplein.

De indeling van het appartement is aangepast, hierdoor aantrekkelijker geworden en ideaal voor starters!

Het Vijf Meiplein is de afgelopen jaren gemoderniseerd tot winkelcentrum de Luifelbaan: ideaal voor al uw dagelijkse boodschappen! Met diverse uitvalswegen (N206 richting strand, A4 en A44) in de directe nabijheid en de Leidse binnenstad op korte fietsafstand.

Begane grond:
Een afgesloten entree met belplateau, bergingen en trappenhuis naar de verdiepingen.

Appartement:
Entree, de hal met de garderobe, vaste kast en meterkast. Verder een modern en licht uitgevoerd toilet. Vanuit de hal toegang

tot de woonkamer en keuken. De woonkamer, welke gericht is richting het zuiden, is heerlijk licht en beschikt over een deur naar het balkon aan achterzijde.
Aansluitend bevindt zich de open keuken welke is voorzien van een lichte keukeninrichting (2013), geplaatst in hoekopstelling en uitgevoerd met diverse ingebouwde apparatuur en afgewerkt met een kunststof aanrechtblad en licht tegelwerk. Verder is er in de keuken een aansluiting voor de wasmachine aanwezig alsmede een vaste kast waarin de c.v.-combiketel is geplaatst.

Verder zijn vanuit de hal de volgende vertrekken bereikbaar: een ruime slaapkamer (ca. 13 m2), een royale 2e slaapkamer (ca. 10) en de eveneens moderne en vernieuwde badkamer (2013), welke is uitgevoerd met een douchegelegenheid en een vaste wastafel met meubel. De badkamer is voorzien van modern wit sanitair en een combinatie van licht en antraciet gekleurd tegelwerk, compleet met thermostaatmengkraan.

Bijzonderheden:
- In het appartement is een laminaatvloerbedekking aangebracht.
- Diverse glad stucwerk wand- en plafondafwerkingen.
- Kozijnen zijn deels uitgevoerd in onderhoudsvriendelijke kunststof en vernieuwde hardhouten kozijnen (met isolatieglas).
- Aantrekkelijke servicekosten van € 104,-- per maand.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​