Vinkendwarsstraat 6
2182 JJ HILLEGOM

€ 519.000,- k.k.

Ruime uitgebouwde woning met rustige centrumligging! Goed onderhouden en volledig geïsoleerde eengezinswoning (bouwjaar 2000) met een woonoppervlak van 133 m2. De woning is dan ook direct te betrekken en heeft een unieke ligging op een van de leukste plekjes in het centrum... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Ruime uitgebouwde woning met rustige centrumligging!

Goed onderhouden en volledig geïsoleerde eengezinswoning (bouwjaar 2000) met een woonoppervlak van 133 m2.

De woning is dan ook direct te betrekken en heeft een unieke ligging op een van de leukste plekjes in het centrum van Hillegom met zicht op de "Beek" met haar ophaalbrug en de prachtige "Maartenskerk".

De woning ligt op een ruim perceel eigen grond (126 m2) en beschikt over een besloten achtertuin met een diepte van ca. 10 meter, met aan de achterzijde een aparte (nabij de woning gelegen) ruime berging met een oppervlakte van 6 m2.
De tuin is prachtig aangelegd met o.a. sierbestrating en heeft een uitstekende zonligging op het zuiden.
De woonomgeving is heerlijk rustig met, nabij de woning, voldoende parkeergelegenheid. Ook behoort het afmeren van een boot voor de woning tot de mogelijkheden.

De woning heeft een unieke ligging op één van de mooiste plekken binnen het centrum van Hillegom: nabij de Oude Beek, met vaarverbindingen naar de Ringvaart van de Haarlemmermeer en de Leidsevaart. Op loopafstand het gezellige centrum met het Pompplein, Hillegomse Hof en Hoftuin. Ook zijn hier zijn verschillende winkels, restaurants en cafés te vinden.

De indeling van deze woning is als volgt:

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toilet (2018) met vrij hangend closet voorzien van wasbakje, wit sanitair en licht/blauwgrijs tegelwerk.
De woonkamer (38 m2) geeft middels openslaande deuren met convector toegang naar de tuin; in de aanbouw bevinden zich lenzen voor extra lichtinval.
De open keuken (2018) is voorzien van een breed kooktoestel, diverse inbouwapparatuur, een composiet aanrechtblad en provisiekast.

1e verdieping:
Overloop;

1 slaapkamer aan de achterzijde (voorheen 2 slaapkamers en eenvoudig weer te splitsen); 1 slaapkamer aan de voorzijde met aansluiting voor de wasmachine- en droger.
De badkamer is voorzien van een douche met scherm, wastafel met meubel, thermostaatmengkranen en designradiator.
Vanaf de overloop een vaste open trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Overloop met berging onder het dakvlak; 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een vaste kastenwand.
De vliering bereikbaar vanaf de overloop.

Bijzonderheden:
- De begane grond is voorzien van een laminaat vloerbedekking, ook deels aangebracht op de verdiepingen.
- In de keuken is een grijze plavuizenvloer aangebracht.
- In de woonkamer en op de 2e verdieping is ingebouwde verlichting middels spots aanwezig.
- Diverse spachtelputs wandafwerkingen aangebracht.
- Aan achterzijde is een elektrische zonwering geplaatst en diverse rolluiken op de verdiepingen.
- Buitenkraan aan achterzijde aanwezig alsmede buitenverlichting.

Hillegom:
Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, een uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​