Lindenlaan 25
2161 ME LISSE

€ 450.000,- k.k.

Een fijne woning op een ideale locatie gelegen, deze 5-kamer eengezinswoning met carport is wellicht de woning voor u! U bevindt zich op loopafstand van het levendige centrum van Lisse met al zijn voorzieningen, winkels, restaurants, scholen en sportverenigingen. Daarnaast... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Een fijne woning op een ideale locatie gelegen, deze 5-kamer eengezinswoning met carport is wellicht de woning voor u! U bevindt zich op loopafstand van het levendige centrum van Lisse met al zijn voorzieningen, winkels, restaurants, scholen en sportverenigingen. Daarnaast woont u dichtbij het prachtige Keukenhof.

Indeling: entree, meterkast, garderobe, toilet met fonteintje, praktische trapkast en vaste trap naar de 1e verdieping.
Woonkamer met open keuken, de woonkamer is tuingericht en voorzien van een lichte pvc vloer. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning.
Deze keuken is in een L-opstelling geplaatst waardoor er voldoende werkruimte en opbergruimte aanwezig is. Tot uw beschikking heeft u de navolgende inbouwapparatuur; vaatwasser, 5-pits gasfornuis, koel-/vriescombinatie, oven en afzuigkap.

1e verdieping: overloop, vaste kast, 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer is gelegen aan de voorzijde alsmede de badkamer. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, douchecabine,

toilet, wastafel en design radiator. De overige 2 slaapkamers zijn aan de achterzijde gesitueerd, de ouderslaapkamer is voorzien van een ruime inbouwkast.

2e verdieping: voorzolder alwaar zich de opstelling voor de cv-ketel, wasmachine en mechanische ventilatie bevindt. De 4de slaapkamer is voorzien van een wastafel en een groot Velux dakraam met geïntegreerde zonwering.

De woning staat op een ruim perceel van 151m², ideaal voor buitenactiviteiten en tuinliefhebbers. De achtertuin biedt volop mogelijkheden voor speelruimte, tuinieren of gewoon heerlijk ontspannen.

De voortuin is niet alleen ruim, maar ook met diverse beplanting aangelegd.
Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats! De eigen carport biedt gemak en extra veiligheid voor uw voertuig. Ook perfect bij het bezit van een elektrische auto.


Algemeen:
Kunststof kozijnen
Stenen berging met elektra aan de voorzijde van de woning
Parkeren op eigen terrein
Nabij het centrum en centrale ligging t.o.v. aangrenzende dorpen

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​