Hoofdstraat 355
2171 BJ SASSENHEIM

€ 525.000,- k.k.

Een charmante 2-onder-1 kap woning uit de jaren 30, welke is gelegen op een royaal perceel van 313m2 en geliefde locatie. Een landelijke ligging aan de achterzijde met uitzicht op de bollenvelden, welke nagenoeg grenzen aan uw achtertuin. De woning... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Een charmante 2-onder-1 kap woning uit de jaren 30, welke is gelegen op een royaal perceel van 313m2 en geliefde locatie.
Een landelijke ligging aan de achterzijde met uitzicht op de bollenvelden, welke nagenoeg grenzen aan uw achtertuin.

De woning ligt op steenworp afstand van het gezellige centrum van Sassenheim.
Sassenheim biedt u een diversiteit aan winkels, restaurants en speciaalzaken. Op donderdag is er de gezellige weekmarkt. Ook woonservicecentrum Sassembourg met diverse voorzieningen en het prachtige park Rusthoff liggen op loopafstand.

Centrale ligging ten opzichte van de belangrijke aanrijroutes naar de grote steden en Schiphol, maar ook is het treinstation op enkele fietsminuten afstand.

De woning is voorzien van authentieke details, u moet dan denken aan glas in lood ramen, paneeldeuren en granito vloeren.

Indeling: entree met fraaie glas-in-lood ramen en granitovloer, meterkast, garderobe, vaste trap naar eerste verdieping en toilet. Het toilet is ruim en heeft een fonteintje.
De woonkamer en suite is voorzien van glas in lood schuifdeuren, in zowel de voor- als achterkamer is er een originele zwarte schouw aanwezig. Tevens zijn nog veel glas in lood ramen door de gehele woning bewaard gebleven. Vanuit

de woonkamer heeft u zicht op zowel de voor- als achtertuin.

Dichte keuken met aansluitend de bijkeuken, in de bijkeuken is er een uitstortgootsteen alsmede de opstelling voor de cv-ketel en wasmachine.
De keuken is voorzien van een verdiepte praktische provisiekast.

1e verdieping: overloop welke toegang geeft tot de drie slaapkamers, middels een vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Er is een slaapkamer aan de achterzijde alsmede de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en ligbad/douchecombinatie. Aan de voorzijde zijn de twee overige slaapkamers gesitueerd, bijna alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten.

2e verdieping: 4e slaapkamer met een groot dakraam.

Tuin: een heerlijke achtertuin met veel privacy, diverse beplanting en nagenoeg grenzend aan de bollenvelden.
De diepte voortuin is ook voorzien van diverse beplanting en biedt u ook privacy.

De zeer ruime garage-/ berging is vanaf de oprit bereikbaar middels openslaande deuren, en vanuit de tuin.
Deze ruimte leent zich uitstekend voor diverse doeleinden, denkt u eens aan sleutelen aan motoren, hobby, atelier of gewoon om uw spullen te stallen.

Ter informatie:
Deze woning wordt verkocht met een "niet zelf bewoningsclausule".

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​