W. Moolenaarshof 6
2172 SR SASSENHEIM

€ 475.000,- k.k.

Aan een rustige doodlopende straat in een erg gezellige en kindvriendelijke buurt ligt deze keurig onderhouden en uitgebouwde eengezinswoning met een zeer zonnige achtertuin gelegen op het zuid westen! Dit heerlijke huis is perfect voor een gezin of om een... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Aan een rustige doodlopende straat in een erg gezellige en kindvriendelijke buurt ligt deze keurig onderhouden en uitgebouwde eengezinswoning met een zeer zonnige achtertuin gelegen op het zuid westen!
Dit heerlijke huis is perfect voor een gezin of om een gezin te starten.

Het centrum van Sassenheim ligt op loopafstand van de woning. Ook het station en de uitvalswegen richting Leiden, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam zijn zo te bereiken. Sassenheim zelf is een gezellig dorp wat een verscheidenheid aan winkel aanbod heeft, te denken aan supermarkten, kleding winkels, drogisterijen, horeca gelegenheden maar ook scholen, kinderdag opvang of verschillende sportverengingen.

Indeling van de woning

Begane grond: entree, hal, toilet, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de uitgebouwde woonkamer. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gevestigd welke voorzien is van een combi oven, koelkast, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser. de keuken is in een lichte kleur uitgevoerd met moderne zilveren handgrepen. Door de brede glazen pui aan de achterzijde van de woning is er veel lichtinval. De zithoek is

tevens ook aan de achterzijde gevestigd.

Via de 2 openslaande deuren komt u in de moderne achtertuin terecht. In de achtertuin kunt u de hele dag van de zon genieten. Verder is de tuin modern, onderhoudsvrij en ruim ingedeeld. Achter in de tuin bevindt zich een vrijstaande stenen berging welke perfect als berg of klusruimte gebruikt kan worden.

1e verdieping: overloop, slaapkamer aan voorzijde en 2 slaapkamers aan de achterzijde welke voorzien zijn van een dakkapel. De 2e slaapkamer aan de achterzijde wordt op dit moment als kantoor gebruikt. Ook bevindt de badkamer zich op deze etage. De vloer van de badkamer is afgewerkt met donkere plavuizen en is wederom modern ingericht. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, toilet, wastafelmeubel met dubbele kranen en een handdoekradiator.

2e verdieping: overloop met dakraam, opstelplaats voor de wasmachine, droger en de CV combiketel (2024). Royale zolderkamer beschikt over een dakkapel en dakraam wat wederom voor veel lichtinval zorgt.

Bijzonderheden:
- 10 Zonnepanelen
- Energielabel A!
- Modern en keurig onderhouden tuin
- Kindvriendelijke woonwijk

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​