Kagerdreef 61
2172 HJ SASSENHEIM

€ 625.000,- k.k.

Wat een fantastische woning! Indien u op zoek bent naar een ruime 6-kamer woning met garage welke instapklaar is, is dit wellicht de woning voor u. De huidige eigenaren hebben recentelijk de gehele woning zeer sfeervol verbouwd. De woning ligt... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Wat een fantastische woning! Indien u op zoek bent naar een ruime 6-kamer woning met garage welke instapklaar is, is dit wellicht de woning voor u. De huidige eigenaren hebben recentelijk de gehele woning zeer sfeervol verbouwd. De woning ligt centraal ten opzichte van het centrum, openbaar vervoer, scholen, kinderopvang, speeltuinen maar ook sportverenigingen en de toegangswegen naar de grotere steden.

Indeling: entree, meterkast, toilet met wastafelmeubeltje, praktische trapkast alwaar zich de garderobe bevindt. Middels schuifdeuren welke in het zwart met glas zijn uitgevoerd komt u de living binnen.
Hier staat u direct in de royale keuken welke het hart van deze woning vormt. Deze keuken voorziet in alle behoefte qua inbouwapparatuur en ruimte.
Waar moet u dan aan denken qua apparatuur: vaatwasser, inductiekookplaat, stoomoven, combioven, Quooker, Amerikaanse koelkast en een verlaagd plafond met spotjes en de afzuiging. Dan zijn er diverse lades en kasten waar u al uw keukengerei in kwijt kunt. Aan het spoel-/ kookeiland is er plaats voor diverse barkrukken, een eiland welke multifunctioneel is.

Door de uitgebouwde woonkamer is er veel woonruimte gecreëerd, en u heeft hierdoor ook volledig zicht op de achtertuin, welke recent is aangelegd. De lichtinval is ongeëvenaard door de vele raampartijen tot aan de grond. Voor het comfort is er vloerverwarming aanwezig.

1e verdieping: overloop, moderne badkamer met douchecabine, toilet, design radiator,

duo wastafelmeubel en een zeer fraai vrijstaand ligbad. Alle badkamer garnituur is zwart uitgevoerd dit gecombineerd met natuurlijke accenten, maken het een sfeervolle badkamer, hier komt u lekker tot rust. Er zijn op deze verdieping in totaal 3 slaapkamers, 2 treft u aan de voorzijde en de ouderslaapkamer aan de achterzijde. De ouderslaapkamer heeft een praktische inloopkast.

2e verdieping: Voorzolder met kunststof dakraam voor natuurlijke lichtinval. U treft hier de opstelling voor de wasmachine, droger en cv-ketel. Op deze verdieping zijn er nog twee slaapkamers aanwezig, beide kamers zijn voorzien van een groot houten dakkapel, voor nog meer leefruimte.
De voorslaapkamer is ook nog voorzien van een wastafel en een zeer royale inloopkast.

De begane grond is afgewerkte met een pvc vloer. De 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met een nette laminaat vloer.

Een keurig aangelegde en verzorgde achtertuin met veranda en achterom.

De voortuin is voorzien van diverse beplanting en hier heeft u vanuit de keuken zicht op.
Algemeen
• Dakkapel voor en achter, zijn vernieuwd in 2023
• 9 zonnepanelen 2022
• Tuinaanleg met verlichting 2021
• Buitenschilderwerk 2020
• Uitbouw 2018
• Keuken, vloeren en wanden 2018
• Badkamer, vloeren en wanden 2020
• Nieuwe meterkast, leidingen en stopcontacten 2018
• Grotendeels kunststof kozijnen.
In de koopovereenkomst nemen wij een asbestclausule op i.v.m. de asbesthoudende platen in het garageplafond.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​