Deken Zondaglaan 15
2114 EA VOGELENZANG

€ 449.000,- k.k.

Leuke woning met royale tuin! Deze, in 1959 gebouwde, woning is gelegen op een royaal perceel eigen grond van 174 m2. De woning heeft een woonoppervlak van 89 m2 alsmede 16 m2 overige inpandige ruimte waardoor de praktische benutbare ruimte 105... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Leuke woning met royale tuin!

Deze, in 1959 gebouwde, woning is gelegen op een royaal perceel eigen grond van 174 m2.
De woning heeft een woonoppervlak van 89 m2 alsmede 16 m2 overige inpandige ruimte waardoor de praktische benutbare ruimte 105 m2 bedraagt.
De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft hierdoor een aantrekkelijke leefruimte op de begane grond.

Verder beschikt de woning over een diepe voortuin alsmede een bijna 15 meter diepe en ca. 6.50 m. brede tuin aan de achterzijde. Door de breedte heeft de tuin een extra ruimtelijk gevoel en een gunstige zonligging op het Noordwesten. Achter in de tuin is een stenen berging aanwezig met overkapping.

De woning heeft een rustige en gunstige situering en op loopafstand van de woning zijn de prachtige waterleidingduinen en het landgoed Vogelenzang gelegen, waar heerlijke wandelingen gemaakt kunnen worden. Het dorp Vogelenzang ligt op loopafstand met verschillende winkels (supermarkt) en voorzieningen. Nabij en voor de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De indeling van deze lichte woning is als volgt:

Begane grond:
Entree, de hal met garderobe, meterkast en een toilet. Middels een glasdeur vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer en keuken. De ruime (ca. 35 m2) L-vormige woonkamer is heerlijk licht door de brede raampartijen. Er is een praktische trapkast aanwezig en een traditioneel gestookte open haard.
Aansluitend aan de achterzijde bevindt zich de open keuken welke is uitgevoerd met een houten keukeninrichting, geplaatst in U-opstelling, voorzien van enige inbouwapparaten en er is een wasmachine-aansluiting aanwezig. Middels een buitendeur in de keuken is er toegang tot de tuin.
Vanuit de hal bevindt zich de trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Brede

overloop met aan de voorzijde 1 ruime slaapkamer en de badkamer welke is uitgevoerd met een douchegelegenheid en vaste wastafel. De badkamer is voorzien van wit sanitair, licht tegelwerk en een granitovloer, compleet met designradiator en een thermostaatmengkraan. Aan achterzijde bevinden zich een ruime 2e slaapkamer alsmede een 3e slaapkamer, welke is voorzien van een vaste kast.
Vanaf de overloop bevindt zich een vaste open hardhouten trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Overloop met een dakvenster en aansluitend een 4e slaapkamer met op het achterdakvlak een dakkapel en aan voorzijde een dakvenster. Onder het dakvlak is op deze verdieping de nodige bergruimte aanwezig. Op deze verdieping is ook de c.v.-combiketel geplaatst.

Bijzonderheden:
- Begane grond is voorzien van een plavuizenvloer.
- Eén slaapkamer heeft een laminaat vloerbedekking.
- Buitenkraan aan achterzijde aanwezig.
- Diverse zonweringen aan buitenzijde aangebracht.
- De houten gevelbekleding is recent (onderhoudsvriendelijk) vernieuwd.

Berging:
De stenen berging heeft een afmeting van ca. 2.80 m. x 2.80 m. en is voorzien van een elektra-aansluiting. Naast de berging is een overkapping aangebracht alsmede een afgesloten poort en achterom.

Ligging:
Vogelenzang beschikt over goede voorzieningen zoals een supermarkt en basisonderwijs. Op ca. 2 km van de woning is een ruim aanbod van winkels waaronder een supermarkt maar ook leuke speciaalzaken zoals een viszaak, slagerij, groenteboer, kaas-en delicatessenwinkel en een bakker. De winkels zijn eenvoudig te voet, per fiets of met de auto binnen enkele minuten te bereiken. Op enkele kilometers zijn zowel het NS-station Heemstede-Aerdenhout met uitstekende intercityverbindingen, alsook het NS-station Hillegom gelegen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​