Willem-Alexanderplein 45
2161 SN LISSE

€ 625.000,- k.k.

In het hart van de bollenstreek, op loopafstand van het levendige centrum van Lisse, bieden wij dit keurige, ruimtelijke en comfortabele appartement aan met inpandige privé parkeerplaats. Een appartement van deze omvang is maar zelden op de markt. Het... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
In het hart van de bollenstreek, op loopafstand van het levendige centrum van Lisse, bieden wij dit keurige, ruimtelijke en comfortabele appartement aan met inpandige privé parkeerplaats.

Een appartement van deze omvang is maar zelden op de markt. Het appartement kenmerkt zich door verrassend lage stookkosten en heeft een warmtepomp die in de zomer als airco kan dienen en in de winter kan zorgen voor extra (voordelige) verwarming. Zowel vanuit de woonkamer en de hoofdslaapkamer als ook op beide balkons, heeft u een magnifiek uitzicht op de skyline van Lisse.

Rondom het appartementencomplex zijn uitgebreide groenvoorzieningen aangelegd. De pergola’s en bankjes in de tuin, geven het appartement een luxe en ruimtelijke uitstraling, en zorgen met name in de zomer voor gezelligheid op straat.

Winkelcentrum Blokhuis ligt op loopafstand en biedt een fijne combinatie van gemak en gezelligheid. Het staat bekend om zijn uitstekende voorzieningen, zoals diverse winkels, gezellige cafés en restaurants, en een levendige markt.
Ondanks dat het centrum en openbaar vervoer zich op loopafstand bevinden, is de buurt rustig en vredig, ideaal voor ontspanning en rust.

U kunt volop genieten van de natuur door de nabijheid van het Keukenhofbos of heerlijk wandelen op het vrij toegankelijke Landgoed Keukenhof met 15 rijksmonumenten.
Tevens bevinden de recreatiegebieden Toolenburger plas en Haarlemmermeerse bos zich in de directe omgeving. Wanneer u van Golf houdt kunt u terecht bij golfbaan Tespelduyn.

Het appartement beschikt over een royale woonkamer met veel natuurlijk licht, wat bijdraagt aan

een warme en uitnodigende sfeer.
Het appartement heeft brede deuropeningen, geen drempels en een lift in het gebouw.

Algemene entree: bellentableau, brievenbussen en intercom voorzien van camera. Via het trappenhuis of de lift heeft u toegang tot de onderbouw met bergingen en de automatisch af te sluiten parkeergarage met afstandsbediening.

Indeling appartement: entree, intercomsysteem, meterkast, 1e slaapkamer, toilet met fonteintje, badkamer, 2e slaapkamer met toegang tot het eerste balkon op het noordoosten, woonkamer, tweede balkon.

De moderne keuken, met zwart marmeren aanrechtblad en rvs spoelbak, biedt veel werk- en opbergruimte. Het prachtige, zwart marmeren kookeiland is ideaal voor de kookliefhebber. De keuken is voorzien van moderne apparatuur, te weten een vaatwasser, koel-/vriescombinatie, combi-oven, 4-pits keramische kookplaat en rvs afzuigkap.

De zeer ruime badkamer straalt luxe uit met zijn stijlvolle design, hoogwaardige afwerkingen en comfortabele voorzieningen. De moderne badkamer heeft een inloopdouche met een dubbele douchekop, design radiator, badkamermeubel met veel bergruimte en een grote spiegel.

In de inpandige berging/bijkeuken bevindt zich de opstelling voor de wasmachine, droger, cv-ketel, zonneboiler en een keukenblok.

Het appartement is grotendeels voorzien van een laminaatvloer, alle wanden zijn keurig afgewerkt met spachtelputz en uitgevoerd in lichte kleuren.

In de onderbouw heeft u een privé parkeerplaats in de afgesloten garage. Ook is er een berging aanwezig.
Voor alle bewoners is er een aparte ruimte voor papier en plastic afval.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​