Lindenlaan 13
2172 AH SASSENHEIM

€ 395.000,- k.k.

In de pittoreske en geliefde Lindenlaan staat dit jaren 30 huis met geweldig diepe achtertuin met vrijstaand stenen berging met overkapping. Een woning welke ideaal is gelegen, het winkelcentrum ligt op slechts 5 minuten loopafstand. Het station van Sassenheim... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
In de pittoreske en geliefde Lindenlaan staat dit jaren 30 huis met geweldig diepe achtertuin met vrijstaand stenen berging met overkapping. Een woning welke ideaal is gelegen, het winkelcentrum ligt op slechts 5 minuten loopafstand. Het station van Sassenheim is 10 minuten fietsen en u zit in 5 minuten al op de snelweg richting de grote steden.

Deze charmante tussenwoning heeft 3 slaapkamers, een lichte en royale woonkamer met erker.

Indeling: entree, trapkast, meterkast, toilet en vaste trap naar de 1e verdieping.
Woonkamer met erker waardoor er veel natuurlijke lichtinval is. De woonkamer is voorzien van een gashaard en open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u volledig zicht op de achtertuin.

De keuken is eenvoudig uitgevoerd en voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap en koelkast.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijzonder diepe achtertuin. In de keuken treft u ook de opstelling voor de wasmachine.

1e verdieping: overloop welke toegang geeft tot de drie slaapkamers en badkamer.
Er is 1 slaapkamer

en badkamer welke aan de voorzijde van de woning zijn gesitueerd, de slaapkamer is voorzien van inbouwkasten en grote raampartijen. De badkamer welke modern is uitgevoerd met een bijzonder royale douchecabine, toilet, radiator en een wastafelmeubel met bovenkasten welke zijn voorzien van spiegels.
De overige twee slaapkamers treft u aan de achterzijde waarvan 1 slaapkamer ook inbouwkasten heeft.

Vanaf de overloop bereikt u middels een vaste trap de open zolderverdieping. De zolderverdieping is voorzien van een dakraam en opstelling voor de cv-ketel (2022).

De achtertuin is uniek te noemen door zijn afmeting, denk eens aan uw eigen groentetuin, het plaatsen van speeltoestellen voor de kinderen of gewoon heerlijk genieten na een dag werken.

Deze woning heeft nog wat liefde en aandacht nodig, maar biedt daardoor volop kansen om het volledig naar uw eigen wens in te richten.


In de koopovereenkomst nemen wij de volgende clausule op.

-Ouderdomsclausule
-Asbestclausule (dakplaten schuur zijn asbesthoudend)

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​