Beekkade 21
2182 JG HILLEGOM

€ 479.000,- k.k.

Leuke woning met fraaie centrumligging! Deze karakteristieke woning (bouwjaar 1939) is aan zowel binnen als aan buitenzijde geheel gemoderniseerd. De woning is dan ook direct te betrekken en heeft een unieke ligging op een van de leukste plekjes in het centrum... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Leuke woning met fraaie centrumligging!

Deze karakteristieke woning (bouwjaar 1939) is aan zowel binnen als aan buitenzijde geheel gemoderniseerd. De woning is dan ook direct te betrekken en heeft een unieke ligging op een van de leukste plekjes in het centrum van Hillegom met zicht op de "Beek" met haar ophaalbrug en de prachtige "Maartenskerk".

De woning is gelegen op een ruim perceel eigen grond (167 m2) en beschikt over een besloten achtertuin met een diepte van ca. 15 meter, met aan de achterzijde een ruime berging met een oppervlakte van maar liefst ca. 30 m2 en een aangebouwde overkapping (ca. 6 m2.) waaronder heerlijk beschut gezeten kan worden. De tuin met is prachtig aangelegd met o.a. sierbestrating en heeft een uitstekende zonligging op het zuiden. Via de berging is de achterzijde van de woning bereikbaar en is de woonomgeving heerlijk rustig met nabij de woning voldoende parkeergelegenheid. Ook behoord het afmeren van een boot voor de woning tot de mogelijkheden.

De woning heeft een unieke ligging op één van de mooiste plekken binnen het centrum van Hillegom; aan voorzijde de Oude Beek, met vaarverbindingen naar de Ringvaart van de Haarlemmermeer en de Leidsevaart. Op loopafsstand het gezellige centrum met het Pompplein, Hillegomse Hof en Hoftuin. Ook zijn hier zijn verschillende winkels, restaurants en cafés te vinden.

De indeling van deze unieke woning is als volgt;

Begane grond:

Entree, de hal met de garderobe en meterkast. Middels een glasdeur toegang tot de woonkamer en woonkeuken. Aan voorzijde de woonkamer welke heerlijk licht is door o.a. het zijraam, met sfeervolle houtkachel en 'open' trapkast, aansluitend aan achterzijde de ruime woonkeuken welke is uitgevoerd met een royale keukeninrichting, geplaatst in hoekopstelling. De keukeninrichting (2017) is voorzien van een licht front, diverse ingebouwde apparatuur en afgewerkt met een fraai hardstenen aanrechtblad. Middels openslaande deuren vanuit de woonkamer toegang tot het terras. In de aanbouw aan achterzijde de aantrekkelijke bijkeuken met vast kast waarin de c.v.-combiketel (2009) is geplaatst. Verder in de bijkeuken een uitstortbakje en watertappunt aanwezig alsmede de aansluitingen voor de wasmachine- en droger. Ook bevindt zich in deze

ruimte het licht uitgevoerde toilet met fonteintje. Middels een buitendeur vanuit de bijkeuken toegang tot de tuin.

Vanuit de hal een trap met bordes naar de verdieping.

Verdieping:

Royale overloop, met aan voorzijde 1 ruime slaapkamer met vast kast en een 2e slaapkamer. Aan achterzijde bevinden zich een grote 3e slaapkamer, eveneens met een vaste kast en de badkamer. De badkamer is voorzien van een kunststof ligbad met douchemogelijkheid en scherm, een 2e toilet met vrijhangend closet en een vaste wastafel met meubel, compleet met designradiator.

Berging:

De berging heeft een diepte van ca. 6.00 m. en een breedte van ca. 5.00 m., en heeft hierdoor een aantrekkelijke oppervlakte. Er is een apart gedeelte aanwezig welke toegankelijk is middels een schuifdeur. Boven een gedeelte van de berging is een vliering aanwezig en natuurlijk beschikt de bering over elektra-aansluitingen. Aan achterzijde is een buitendeur aangebracht waardoor de Vinkendwarsstraat bereikbaar is. De berging biedt door de oppervlakte diverse gebruiksmogelijkheden zoals hobby/werk aan huis of zelf het realiseren van een garage!

Bijzonderheden:

De begane grond is voorzien van een fraaie eiken (visgraat) parketvloer.
Een laminaat vloerbedekking aangebracht op de verdieping.
De gehele woning is afgewerkt met glad stucwerk wanden en plafonds inclusief sierplint.
Aan binnenzijde zijn sfeervolle paneeldeuren aangebracht.
De bijkeuken is voorzien van een plavuizen vloer.
Aan achterzijde is een zonwering geplaatst.
Buitenkraan aan achterzijde aanwezig.

Hillegom:

Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, een uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca 15 autominuten bereikbaar. Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning. De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​