Parklaan 152
2171 EK SASSENHEIM

€ 395.000,- k.k.

Ontdek deze charmante woning aan de rand van het centrum, veel authentieke details zijn hier nog aanwezig. Zo zijn er bijvoorbeeld de glas in lood ramen en paneeldeuren. Deze woning biedt een unieke kans voor diegenen die op zoek zijn... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Ontdek deze charmante woning aan de rand van het centrum, veel authentieke details zijn hier nog aanwezig. Zo zijn er bijvoorbeeld de glas in lood ramen en paneeldeuren. Deze woning biedt een unieke kans voor diegenen die op zoek zijn naar een karakteristieke woning met een warme, huiselijke sfeer.
Deze woning dient wel up to date gemaakt te worden, maar wat een locatie en mogelijkheden.

Indeling: entree, meterkast, toilet met fonteintje en een ruime verdiepte provisieruimte.
Vanuit de gang heeft u toegang tot de woonkamer maar ook middels een vaste trap naar de 1e verdieping.

Woonkamer met openhaard en openslaande deuren welke toegang geven naar het achterplaatsje. Er is een open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten: koelkast, vaatwasser, afzuigkap, 4-pits inductie kookplaat, magnetron, en oven.
Ook vanuit de keuken heeft u toegang naar het plaatsje.

1e verdieping: overloop, toilet, 3 slaapkamers en badkamer. Er zijn aan de achterzijde twee slaapkamers gesitueerd, beide slaapkamers hebben toegang tot het balkon. Een van

de slaapkamers heeft inbouwkasten.
Aan de voorzijde is er ook een ruime slaapkamer, de badkamer is uitgerust met een ligbad-/ douchecombinatie en een wastafelmeubel.

Vaste trap naar de zolderverdieping, dit is een behoorlijke oppervlakte en leent zich dan ook voor meerdere doeleinden. U treft hier de opstelling voor de wasmachine en droger alsmede de cv-ketel. De zolderverdieping is voorzien van 2 dakramen en een aparte bergruimte.

Deze woning ligt aan de rand van het centrum van Sassenheim, Sassenheim heeft u veel te bieden qua winkels, restaurantjes maar ook op sportief vlak komt u niets te kort, er zijn vele sportverenigingen aanwezig. De kinderen komen ook niets te kort met een zwembad en diverse speeltuinen in de nabije omgeving.
Sassenheim is centraal gelegen ten opzichte van de belangrijke aanrijroutes naar de grote steden en Schiphol, maar ook is het treinstation op enkele fietsminuten afstand gelegen.

Er is geen vragenlijst deel B aanwezig

In de koopovereenkomst nemen wij de volgende clausules op:
Ouderdomsclausule
Niet zelfbewoningsclausule

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​