Borskistraat 13
2022 PM HAARLEM

€ 450.000,- k.k.

Charmante jaren'20 woning in de gezellig Indische buurt van Haarlem-Noord. Deze schitterende jaren '20 tussenwoning is een echte parel in de populaire Indische Buurt. De woning combineert het karakter en de charme van de jaren '20 met moderne voorzieningen en een... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Charmante jaren'20 woning in de gezellig Indische buurt van Haarlem-Noord.

Deze schitterende jaren '20 tussenwoning is een echte parel in de populaire Indische Buurt. De woning combineert het karakter en de charme van de jaren '20 met moderne voorzieningen en een ideale ligging. Op loopafstand vindt u het groen van het Schoterbos en de Hekslootpolder, perfect voor wandelingen en recreatie en voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum van het Marsmanplein. Scholen, sportvoorzieningen en openbaar vervoer zijn allemaal in de directe omgeving. Daarnaast zijn de Haarlemse binnenstad en het Centraal Station gemakkelijk per fiets te bereiken.Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Hoogtepunten van de woning:
* Bouwjaar 1920 en keurig onderhouden
* Ruime woonkamer met veel lichtinval en een gezellige open keuken.
* Praktische bijkeuken en vernieuwd toilet (2021).
* Moderne badkamer met vloerverwarming en inloopdouche (vernieuwd in 2021).
* Mogelijkheid tot dakopbouw voor extra ruimte.
* Gezellige tuin van 8,5 meter diep met aangebouwde berging.


De indeling is als volgt;

Begane grond:
Bij binnenkomst via de hal treft u de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. De deur naar de woonkamer opent naar een lichte en gezellige ruimte met een massief houten vloer.

De open keuken is volledig uitgerust met moderne inbouwapparatuur, waaronder een koel-/vriescombinatie, combi-oven, vaatwasser en een 5-pits gasfornuis. Aansluitend vindt u de bijkeuken, ideaal voor de wasmachine en droger, met extra opbergruimte en toegang tot de achtertuin. Het toilet is in 2021 vernieuwd en voorzien van vloerverwarming en mechanische ventilatie.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping biedt de overloop toegang tot twee ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde, voorheen twee aparte slaapkamers, is voorzien van een vaste kastenwand en sfeervolle inbouwspots. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt ook over een vaste kastenwand en inbouwspots. De moderne badkamer, vernieuwd in 2021, heeft vloerverwarming, een inloopdouche met glazen wand en deur, een wastafelmeubel, vrijhangend toilet en mechanische ventilatie.

Tuin:
De achtertuin is een heerlijke plek om te ontspannen. Met een diepte van 8,5 meter biedt de tuin voldoende ruimte voor een zithoek en tuinieren. Achterin de tuin staat een aangebouwde berging met schuifdeuren, een werkbank en genoeg opbergruimte voor al uw tuingereedschap en hobbyspullen.

Wilt u deze charmante jaren '20 woning met eigen ogen bewonderen? Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen. Dit is een unieke kans die u niet wilt missen!

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​