Meeroever 12
2181 NJ HILLEGOM

€ 415.000,- k.k.

Een unieke kans in de zeer geliefde woonwijk Ringoevers! Deze aantrekkelijke, instapklare benedenwoning heeft een rustige ligging, met enkel bovenburen. Het 3-kamerappartement heeft een oppervlakte van ca. 73 m2. Het terras is bestraat en heeft een totale oppervlakte van ca. 30... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
Een unieke kans in de zeer geliefde woonwijk Ringoevers!

Deze aantrekkelijke, instapklare benedenwoning heeft een rustige ligging, met enkel bovenburen. Het 3-kamerappartement heeft een oppervlakte van ca. 73 m2. Het terras is bestraat en heeft een totale oppervlakte van ca. 30 m2 en heeft een uitstekende zonligging op het westen. De woning beschikt eveneens over een ruime berging welke erachter is gelegen.

Het onder moderne en eigentijdse architectuur ontworpen complex (2021) heeft een speelse voorgevel, uitgevoerd met fraai metselwerk. De woning is uitstekend en degelijk onder garantie van Woningborg (welke overdraagbaar is) gebouwd, met gebruik van hoogwaardige materialen en is optimaal geïsoleerd; hierdoor lage energielasten met laag verbruik van gas en elektra. De woning beschikt over een gunstig energielabel A en is uitgevoerd met 3 zonnepanelen.

Ringoevers:
Deze aantrekkelijke en populaire woonwijk kenmerkt zich door haar eigentijdse en sfeervolle architectuur. Deze parkachtige wijk is ruim van opzet en grenst aan diverse zijden aan het water. Diverse speelvoorzieningen zijn beschikbaar waardoor de wijk bijzonder kindvriendelijk is. De realisatie van deze moderne woonwijk is recent afgerond.

De indeling van dit bijzondere appartement is als volgt:
Entree met luifel, de hal met garderobe en de meterkast.

Vanuit de hal middels een glasdeur toegang tot de woonkamer en open keuken. De heerlijk lichte woonkamer heeft een ruime oppervlakte van ca. 26 m2. Door middel van openslaande deuren is er toegang tot het deels overdekte terras. De moderne open keuken in hoekopstelling, met een centraal geplaatst kookeiland, is voorzien van een 'betonlook' grijs in combinatie met een mat zwart front, diverse AEG apparatuur en afgewerkt met een kunststof werkblad.



De gang is bereikbaar via een glasdeur in de keuken/woonkamer en geeft toegang tot de overige vertrekken:

De royale hoofdslaapkamer met een oppervlakte van ca. 14 m2 en een tweede slaapkamer ca. 7 m2. De ruime badkamer is uitgevoerd met een toilet met vrijhangend closet, douchegelegenheid met glazen scherm, thermostaat mengkraan, vaste wastafel met meubel en spiegel. De badkamer is voorzien van modern wit sanitair, een combinatie van wit en antraciet gekleurd tegelwerk, compleet met designradiator.
Verder is er een royale aparte ruimte aanwezig met de opstelplaats van de c.v.-combiketel alsmede de nodige bergruimte en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
* Gehele appartement is voorzien van een laminaat vloerbedekking met vloerverwarming.
* Glasvlies wandafwerkingen in de gehele woning die gesausd kunnen worden.
* Stopcontact aan buitenzijde aanwezig.

Vereniging van Eigenaren:
Het appartement maakt onderdeel uit van een goed functionerende Vereniging van Eigenaren. De maandelijkse servicekosten bedragen € 121,15 per maand.

Hillegom:
Hillegom is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging. Het dorp beschikt over goede voorzieningen, een uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca. 15 autominuten bereikbaar.
Hillegom is gunstig gesitueerd ten opzichte van duinen en strand; gelegen op fietsafstand van de woning.
De woning is uitermate geschikt voor forensen die werkzaam zijn in de grote steden of de luchthaven Schiphol. Hillegom heeft overigens weinig of geen last van de geluidsbanen van de luchthaven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Terugbelverzoek

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​